Workforce of Tomorrow

  Deel via:

  Benelux Concur Fusion Exchange: een kruisbestuiving binnen Travel & Expense

  Over precies drie weken stroomt het vol in ’s-Hertogenbosch. Want dan is het de allereerste Benelux Concur Fusion Exchange. Ik ben trots op het programma en in dit blog leg ik uit waarom.

  Dáár waar mensen samenkomen uit diverse functies en organisaties, ontstaan de mooiste ideeën. En dat is precies waar het bij ‘Fusion Exchange’ om gaat. In steden als Singapore, Parijs, Chicago en Londen zorgt dit event al jaren voor fantastische kruisbestuivingen binnen Travel & Expense. Dit jaar is er ook een editie in ’s-Hertogenbosch.

  Als Managing Director van Concur Benelux kijk ik enorm uit naar dit event, dat zich speciaal richt op verantwoordelijken in IT, HR, Procurement, Travel en Finance uit de Benelux. Waarom mogen zij dit event niet missen? Ik heb drie redenen opgesomd.

  1. De Concur Community

  De markt van Travel & Expense is enorm in beweging. Bij Concur volgen we de veranderingen op de voet, samen met ons netwerk van partners. Op 20 juni komt het hele netwerk van partners en gebruikers op één locatie bijeen. Dat zorgt voor een mooie uitwisseling van kennis, ervaringen en inspiratie.

  1. Actuele onderwerpen

  Travel Risk Management, Duty of Care, Analytics & Reporting, Implementatie, Compliance en Control. Tijdens Concur Fusion Exchange praten inhoudelijke experts de aanwezigen bij over alle relevante ontwikkelingen in de markt. Naast plenaire sessies, zijn er ook kleinschalige breakout-sessies. U kunt daarvoor kiezen uit diverse topics.

  Zo is er een sessie met partner Healix over ‘Duty of Care’, een onderwerp dat bij veel organisaties hoog op de agenda staat. Hoe biedt u medewerkers een zo veilig mogelijke omgeving, ook als zij zich vaak in het buitenland bevinden? Hoe speelt u in op de toenemende onrust en dreiging in de wereld? Hoe verkrijgt u snel inzicht in medewerkers die zich in risicogebieden bevinden, en stuurt u hen alerts en berichten? Op 20 juni horen aanwezigen daar over.

  Bezoek onze eventpage voor een overzicht van de overige breakout-sessies.

  1. Indrukwekkende sprekers

  Organisaties als ASML, Booking.com, Jacobs Douwe Egbert en Nike betreden het podium om hun ervaringen te delen. Hoe benutten zij de mogelijkheden van Concur? Hoe bieden zij medewerkers een naadloze ervaring? Wat zijn hun best practises? Hoe innoveren zij? Wat zijn hun tips voor Change Management en het bereiken van een zo hoog mogelijke adoptiegraad? Op 20 juni is er volop ruimte ingebouwd om organisaties zelf aan het woord te laten.

  Zo verzorgt Mark Hardiek van ASML een sessie met als onderwerp ‘ASML, Concur & SAP: better together’. En er is een interactief customer panel, waar thought leaders van Booking.com, Jacobs Douwe Egberts en Nike aanschuiven om ervaringen te delen. Dus maak alvast een blanco-pagina aan op uw notitie-app. Want er worden volop waardevolle tips gedeeld!

  Wij, onze sprekers en partners zijn er helemaal klaar voor om onze kennis te delen. Ik hoop u op 20 juni te zien bij ons in ’s-Hertogenbosch.

  Registreer nu