SAPPHIRE NOW: Simplify Everything. Do Anything.

  • Martijn Tielen
    Solution Experience Innovation Director
    05/06/2014 | 355 views

Mobile secure Het SAP event SAPPHIRE NOW Orlando vind plaats op 3, 4 en 5 juni 2014. Ieder jaar is SAPPHIRE NOW hét moment om vele releases en nieuwe ontwikkelingen bekend te maken. Dit jaar staat SAP als dé Cloud Innovative Company centraal!

Klantcentraal & Gebruiksvriendelijk
Tijdens Sapphire Orlando 2014 is ‘simplify’ het buzzwoord. Geef eens eerlijk toe, kies jij privé ook voor ‘lekker makkelijk’? Stond ik een paar jaar geleden nog iedere zaterdagochtend in de supermarkt: tegenwoordig bestel ik mijn boodschappen online en haal ik ze op bij een pick-up point – na mijn werk. Tijdswinst! Betaalde ik vroeger nog al mijn rekeningen met acceptgiro’s, doe ik nu mijn bankzaken via mijn telefoon. Makkelijk!

Deze persoonlijke ervaringen zorgen ervoor dat de lat op het gebied van zakelijke software er hoog wordt gelegd. Deze steeds hogere verwachtingen van zakelijke gebruikers zijn vast de motivatie geweest om tijdens SAPPHIRE NOW aan te kondigen dat SAP Fiori voortaan standaard (dus gratis!) bij SAP software wordt inbegrepen: zo wordt de user experience nog persoonlijker, simpeler en is de SAP toepassing beschikbaar voor alle schermen, devices, versies en kanalen.

Top 3 prioriteiten? Gebruiksvriendelijk, Simpel en…. Veilig!
Het leven wordt – met in mijn ene hand een smartphone en ik mijn andere hand een tablet – steeds simpeler gemaakt. Ik probeer wel de juiste keuzes te maken zodat de toegang tot al deze diensten ook veilig is. Dat is ook het streven van SAP.

Naast ‘gebruiksvriendelijk’ en ‘simpel’ wil ik dus ‘veiligheid’ toevoegen aan de top-3 basisprincipes voor bedrijfsoftware. Door de mobiele werkplek willen medewerkers toegang tot bedrijfsgegevens vanuit de trein, thuis in de werkkamer en – natuurlijk – bij de klant. Dat betekent dat die toegang goed beveiligd moet zijn. Tijdens SAPPHIRE NOW wordt de uitrol van de cloudbased 2.0 versie van SAP Mobile Secure bekend gemaakt. Onderdeel daarvan is SAP Mobile Secure Place. Met SAP Mobile Secure Place zijn die basiselementen in ieder geval gedekt: het is veilig, makkelijk en gebruiksvriendelijk.

SAP Mobile Secure
SAP Mobile Secure Place is dé centrale plek voor het beheren, beveiligen en publiceren van mobiele apps voor de mobiele apparaten van jouw medewerkers, zakelijke partners en consumenten. De verbeterde gebruikerservaring – een appstore achtige omgeving – maakt het gemakkelijk om jouw zakelijke mobiele applicaties toegankelijk en laagdrempelig aan te bieden aan de juiste gebruikers. SAP Mobile Secure heeft alles wat je nodig hebt om bij te blijven met de steeds veranderende veiligheidseisen!

Ben je benieuwd naar de toekomst van jouw business in de Cloud? Volg dan het laatste nieuws van SAPPHIRE NOW, via #SAPPHIRENOW of blijf op de hoogte via onze blogs!