Over het blog platform

SAP Nederland Blogs is hét tech blog platform over de digitale transformatie en innovatie. Lees over de nieuwste technologische ontwikkelingen en tech nieuws geschreven door SAP experts, klanten en thought leaders.

Welke thema’s komen aan bod?

Digital TransformationInnovationCustomer ExperienceDigital Platform & InsightNetwork & Spend Management en Workforce of Tomorrow.

Waar gaan de blogs over?

Lees inspirerende en praktische blogs over nieuwe technologieën zoals CloudInternet of ThingsMachine LearningArtificial Intelligence en blockchain. Of ontdek de blogs over trends en ontwikkelingen in de wereld van technologie en SAP-oplossingen. Lees de blogs en vind een antwoord op de 5 belangrijkste vragen van nu:

1. Wat is het belang van customer experience?

Consumenten zijn altijd online via verschillende devices, worden steeds veeleisender en hebben dankzij het internet een stem gekregen. Soms zou je bijna denken dat het mensen zijn. Organisaties zoeken daarom voortdurend naar manieren om klanten achter te laten met een wow-gevoel. Maar hoe doe je dat? Je leest erover in de blogs over Customer Experience.

2. Hoe start je met de digitale transformatie?

Digitale transformatie is een fundamenteel nieuwe benadering van klantervaring, bedrijfsmodellen en processen. Het gaat om het vinden van nieuwe manieren om meerwaarde te creëren, omzet te genereren en efficiëntie te verbeteren. Hoe je dit bereikt? Met innovatieve technologieën. Ontdek meer in de blogs over Digital Transformation.

3. Wat is Robotic Process Automation (RPA)?

RPA is een innovatieve technologie die bedrijfsprocessen automatiseert met behulp van softwarerobots. Deze robots voeren eentonig en repetitief werk uit, zonder dat hierbij het risico bestaat op menselijke fouten. Meer weten? Lees de blogs over RPA hier.

4. Wat is het Internet of Things?

Internet of Things heeft impact, zeker op het bedrijfsleven. Het Internet of Things is een netwerk van fysieke objecten, zoals auto’s, machines, huishoudelijke apparaten en dergelijke, die gebruikmaken van sensoren en API’s om verbinding te maken met, en data uit te wisselen via, het internet. Lees nu de blogs over het Internet of Things (IoT).

5. Wat is Machine Learning?

Machine learning is een vorm van kunstmatige intelligentie, of AI, die in staat is om op basis van bekende resultaten zelf nieuwe formules af te leiden. Met deze formules kunnen vervolgens weer nieuwe, onbekende resultaten berekend worden. Interessant he? Lees hier meer over Machine Learning.

Wil je meer weten over innovaties en hoe SAP jouw organisatie hierbij kan helpen? Kijk dan eens op de digitale transformatie pagina.