Intelligentie draait om meer dan data en rekenkracht

Ieder aspect van een bedrijf – of het nu gaat om producten en diensten, werknemers en klanten of leveranciersketens en financiën – is direct verbonden met data. De beschikbaarheid van deze gegevens maakt het verleidelijk iedere toepassing en technologie intelligent te willen maken. Intelligentie gaat echter over meer dan alleen data en rekenkracht.

Zeker als het gaat om bedrijfssoftware, betekent intelligentie het vermogen te kunnen inspelen op veranderingen dankzij:

  • begrip: inzicht is veranderingen en de wijze waarop deze plaatsvinden;
  • reactievermogen: de flexibiliteit en snelheid om aan te passen;
  • verbondenheid: bewustzijn over andere processen en systemen, en de invloed die hierop kan worden uitgeoefend.

Intelligente ERP-oplossingen bieden grote kansen. Steeds meer organisaties ontdekken echter dat legacy ERP-oplossingen niet het datamodel, de real-time snelheid en integratie bieden om deze kansen te benutten. Om tijdig in te spelen op groeikansen en de concurrentie te snel af te zijn kiezen bedrijven in toenemende mate voor een modern en intelligent ERP-systeem. Pacha Group en Ryan Specialty Group zijn twee voorbeelden van bedrijven die voordeel halen uit een zo’n ERP-oplossing.

computer screen & phone

Meer weten over Intelligente ERP-oplossingen?

Ontdek op onze website klantverhalen, webcasts en meer.

Pacha Group

Pacha Group staat bekend om de indrukwekkende nachtelijke experiences die het biedt in haar discotheken en nachtclubs. Vijftig jaar nadat haar eerste nachtclub zijn deuren opende in het Spaanse Sitges, bedienen ruim 220 werknemers een wereldwijde community met klanten variërend van beroemdheden en de rijksten op aarde tot avontuurlijke reizigers.

De sleutel tot het succes van Pacha Group ligt in de gecentraliseerde data, real-time inzichten en operationele flexibiliteit waarover het bedrijf beschikt. De franchiseketen maakt gebruik van een gecentraliseerde ERP-suite, die onder meer diverse customer experience-oplossingen bevat. Deze suite helpt Pacha Group sneller nauwkeurigere beslissingen te nemen om in te spelen op veranderende klantbehoeften, het aantal handmatige workloads terug te dringen en internationaal uit te breiden.

Ryan Specialty Group

Dankzij een reeks overnames en de oprichting van dochterondernemingen is de internationale verzekeringsmaatschappij Ryan Specialty Group snel gegroeid. Deze snelle groei maakt het van belang de operationele efficiëntie en transparantie richting zowel zijn 1.700 werknemers als klanten, investeerders en financierders te bewaken.

Deze uitdaging gaat de verzekeraar te lijf met behulp van een cloudgebaseerde ERP-oplossing. Deze suite uniformeert data en stroomlijnt processen voor de financiële afdeling, inkoop en HR. De technologie helpt Ryan Specialty Group data zo snel mogelijk te kunnen inzetten voor uiteenlopende doeleinden, variërend van financiële rapportages tot het ondersteunen van werknemers. Handmatige handelingen, losse processen en systemen, en een veelvoud aan administratieve taken zijn hierbij vervangen door een single source of truth, automatisering en 24×7 mobiele self-service toegang tot workflows.

Bedrijven worden volledig intelligent

Pacha Group en Ryan Specialty Group staan symbool voor een significante verschuiving in de wijze waarop bedrijven inzichten verkrijgen, bedrijfsprocessen aansturen en beslissingen nemen. Van besluitvorming en individuele taken tot de volledige klantervaring: bedrijven worden volledig intelligent.