In 10 minuten met de auto naar Barcelona!

cerveza-plaatje-in-tekstIk geef toe dat het ongeloofwaardig klinkt – tien minuten. Toch is deze snelheidsverbetering op de IT-snelweg wél mogelijk met in-memory technologie van SAP. Normaal gesproken zit je van Amsterdam naar Barcelona toch een uurtje of 14 in de auto. Een reistijd van 10 minuten is een verbetering met factor 85. Snel gerekend, zouden we dan met zo’n 10.000 km per uur rijden!

Met Suite on HANA (een in-memory platform onder je ERP systeem) realiseren we vergelijkbare verbeteringen. Op het gebied van Finance bijvoorbeeld met een veel snellere Period-End Closing. Deze performance verbeteringen zijn enorm, maar door je omgeving te optimaliseren kun je pas écht profiteren van de mogelijkheden. Dat betekent dat je af moet van alle stoplichten en kruisingen die je onderweg tegenkomt. En weg met alle overbodige ballast in je kofferbak.

Grootste innovatieve doorbraak

De vergelijking met een ritje naar Barcelona klinkt ongelooflijk. Maar het geeft wel degelijk aan wat het snellere en eenvoudigere platform van SAP kan betekenen voor Finance als je daarbij ook de structuren en tabellen simpeler maakt. De lijst met verbeteringen zal in de toekomst nog enorm groeien omdat er nog zoveel mogelijk is. Het is niet voor niets dat Hasso Platner, oprichter van SAP, HANA en Simple Finance de grootste innovatieve doorbraak noemt sinds de start, 42 jaar geleden.

Bent u benieuwd hoe Finance aanvoelt met 10.000 km per uur? Laat u dan inspireren en rijd in 10 minuten naar Barcelona voor een heerlijke lunch op een terrasje met tapas en een cerveza!