HR

Deel via:

Mens, mens, mens. Verbinden! Dáár gaat het om.

Het heeft alleen lang geduurd voordat ik er zelf achter kwam.


Toen ik begon met werken had mijn eerste werkgever nog geen e-mail. Ben ik zo oud? Nee hoor, dat valt best mee. Dingen veranderen nu eenmaal snel. Mensen daarentegen... Een giraffe staat en loopt direct na de geboorte. De mens doet daar - gemiddeld - 12 maanden over. Is dat de reden dat Human Resources Management zo langzaam is? Want mensen, wat spelen we soms toch tergend traag in op de veranderingen in onze omgeving…

patrick-willer-met-boek.jpgDit zijn de eerste zinnen uit mijn eerste boek. Wow, mijn eerste boek. Drie jaar geleden had ik dit boek niet voor mogelijk gehouden. Ik keek op naar schrijvers en zag mezelf niet als een van hen. Maar toen de kans zich voordeed om te gaan schrijven, heb ik deze omarmd. En door te schrijven heb ik steeds meer van mezelf ontdekt, zoals bijvoorbeeld diepere lagen van empathie, kwetsbaarheid en creativiteit. Door het schrijven is authenticiteit op een heerlijke manier teruggekomen in mijn werk. Ik geloof in alles wat ik schrijf en dat straal ik uit, zowel intern voor mijn werkgever als extern bij mijn klanten. Nog altijd kijk ik op naar schrijvers. Maar misschien, heel misschien ben ik toch een van hen. In wording.

Mijn boek is een pleidooi om in beweging te komen en je eigen authentieke pad te volgen. Het verbinden van mensen is de sleutel tot innovatie en de enige weg voor organisaties om te overleven.

Wees nieuwsgierig, lees mijn boek op www.mensmensmens.nu.

 

 Lees het kosteloze e-book MENSMENSMENS