Bloggers

Annemarie Nijboer

Solution Advisor, SAP Cloud Presales EMEA

Als Solution Advisor binnen het cloud team van SAP laat Annemarie Nijboer organisaties op allerlei manieren kennismaken met SAP’s cloud solutions. Annemarie is al bijna haar hele werkzame leven actief binnen het SAP ecolandschap. Tot haar specialisaties behoren thema’s als FICO, HANA, Business Information Management, BW en Corporate Performance Management. In haar blogs gaat ze dieper in op de geweldige mogelijkheden én de ingrijpende veranderingen die de cloud revolutie brengt.

Annemarie Nijboer

Ben Gilchriest

Entrepreneur and Creative Technologist

Ben is an experienced entrepreneur and creative technologist, operating on the intersection between consumer and business value and technology possibility. He has worked with leaders of Fortune 500 companies to achieve breakthrough value from emerging tech., spanning experience design through to at scale deployment. He is the global lead for Applied Business Innovation in SAP Leonardo Services with a focus on understanding and driving the business value of these technologies (e.g. IoT, blockchain, machine learning etc.)

Ben Gilchriest

Ben Owen

Driving Cloud Innovation & Strategy | Ensuring Customer Success in the Digital Economy | SAP | Strategic Leader
Ben Owen

Dave Veerman

Industry Principal Retail at SAP Nederland

Dave heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Retail en Supply Chain Executie. De naadloze integratie die nodig is tussen de diverse specifieke retailprocessen in combinatie met de logistieke processen is zijn expertise. Deze kennis heeft hij opgedaan in diverse projecten binnen de Retail waar Dave als consultant werkzaam was. Momenteel werkt Dave bij SAP als industry principal Retail en helpt hij Retail klanten om optimaal te profiteren van de SAP producten.

Dave Veerman

Donia Ibrahimi

UX enthusiast

Professional in presales met een bewezen geschiedenis van werken in de computer software-industrie. Geschoold in Design Thinking, UX-ontwerp, Storytelling en verkoop. Sterke professional in informatietechnologie met een bachelordiploma gericht op International Business Management (BBA) van de International Business School op de Hogeschool van Amsterdam.

Donia Ibrahimi

Eddy Reimerink

Chief Digital Officer - Platform Solutions
Eddy Reimerink

Epco Pottinga

Sales Director Business Analytics at SAP

Authentic Self starter with broad international management background in IT sales-driven organizations. Experienced in software products and solutions, particularly in software development and big data & business analytics. Understands what is needed to run a business to achieve targets and market growth while balancing short and long term.

Epco Pottinga

Eric Tiels

Solution Principal SAP SCM

Eric Tiels is een specialist in Supply Chain Management en werkt als Solution Principal SAP SCM. Hij helpt bedrijven bij het verbeteren van de Supply Chain performance door inzet van innovatieve IT oplossingen. Zijn focus ligt op Sales & Operations Planning, Inventory Optimization en Demand Management. Eric is al jaren actief in de SAP wereld en zeer ervaren in de implementatie van SAP ERP en SAP SCM.

Eric Tiels

Erik Hoeksma

Industry Value Engineer at SAP Nederland B.V.

Kunnen we vertrouwen op kwaliteit van ons voedsel? Gaat er wel iets mis in de keten en wat is de impact daarvan? Kan technologie een rol spelen om deze uitdaging beter onder controle te krijgen? Erik is gefascineerd door de impact van ‘digital’. Het vormt de rode draad in zijn professionele carrière en is een terugkerend onderwerp in de blogs die hij voor SAP schrijft.

Erik Hoeksma

Frank Basten

Presales Cloud Platform and IoT enthusiast at SAP
Frank Basten

Gastblogger

Gastbloggers

Wat speelt er allemaal in de wereld van SAP? Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen? Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. Blogs.sap.nl is een platform voor SAP collega's én gastauteurs.

Gastblogger

Hans Diepstraten

Partner bij Creetion

Hans is bij klanten werkzaam als enterprise architect en solutions architect. Hierbij staat het continu optimaliseren van end-to-end bedrijfsprocessen centraal.

Hans Diepstraten

Hubert Wezenberg

Managing Partner Quinso BV
Hubert Wezenberg

Ingeborg van Beusekom

Senior Marketing Communications Manager at SAP Nederland

Ingeborg van Beusekom is een proactieve marketing en communicatieprofessional, met veel ervaring en vaardigheden binnen de marketing mix (zowel B2B als B2C). Ingeborg is gespecialiseerd in interne communicatie, corporate communicatie, branding, marcom-strategieën bedenken en uitvoeren, en in public relations. Binnen SAP Nederland is zij als Sr. Marketing Communicatie Manager werkzaam. In deze rol is Ingeborg verantwoordelijk voor de algehele externe communicatie-uitingen van SAP, waaronder werkzaamheden betreffende branding & identiteit, corporate communicatie, social media marketing en het uitbreiden van de externe merk- en naamsbekendheid. Voordat Ingeborg in 2005 bij SAP begon, heeft zij onder andere gewerkt bij VIA NET.WORKS en Kalamazoo.

Ingeborg van Beusekom

Jan Koster

Customer Innovation Principal bij SAP

Jan Koster is al sinds 1997 werkzaam in de wereld van SAP en sinds 2006 werkzaam bij SAP. Als Customer Innovation Principal slaat hij de brug tussen de technologische innovaties van SAP en de mogelijke of gewenste business innovaties van de klant. Om deze brug te slaan, hanteert SAP de Design Thinking aanpak, een aanpak die de focus heeft op vernieuwing en op het toekennen van menselijke betekenis aan technologie. In zijn blogs deelt hij zijn visie en ervaringen op het gebied van innovatie in het algemeen en design thinking in het bijzonder.

Jan Koster

Jan Theodoor Wiltschek

Industry Principal

Jan-Thedoor studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en deed onderzoek naar logistieke procesoptimalisatie. Alvorens aan de slag te gaan bij SAP Nederland werkte Jan-Thedoor vijftien jaar als Management Consultant bij uiteenlopende organisaties, waaronder Capgemini. In zijn werk is Jan-Theodoor voortdurend op zoek naar manieren om het succes van bedrijven in de branches retail, fashion en trade te vergroten door de intelligente en innovatieve inzet van IT.

Jan Theodoor Wiltschek

Jeffrey Raskeyn

Jeffrey Raskeyn was Sales Director Global Partner Organisation bij SAP Nederland van januari 2014 tot april 2016

Jeffrey Raskeyn

Jurgen de Jong

Integratie Specialist, Quinso

Jurgen de Jong is integratie specialist bij Quinso en heeft jarenlange ervaring op het gebied van integratie tussen Top Floor en Shop Floor. Naast advisering, implementeert Jurgen toepasbare innovatieve oplossingen op de productievloer.

Jurgen de Jong

Laurent Arveiller

CFO van Zuid-Europa en Franstalig Afrika (Spanje, Portugal, Turkije, Israël en Franstalig Afrika) bij SAP
Laurent Arveiller

Maarten Obels

Solution Principal EPM bij SAP Nederland

In 1999 begon Maarten als ontwikkelaar van Management Informatie Systemen. Al snel ontwikkelde hij een passie voor het vinden van de juiste informatie voorziening ter ondersteuning van beslissingen. Toen hij in aanraking kwam met de theorie van Kaplan & Norton ‘closed loop performance management systemen’ begon zijn carrière in het Enterprise Performance management (EPM). In de rol Senior Consultant EPM, hielp hij vele organisaties om planning, consolidatie en Balanced Scorecard omgevingen op te zetten of te verbeteren. Inmiddels werkt Maarten ruim vier jaar voor SAP Nederland als Solution Principal EPM. Hij helpt organisaties “To run better”: meer “in control” eneen betere “enterprise insight”.

Maarten Obels

Machiel Spruit

Sr. Director Global On Premise to Cloud Transformation
Machiel Spruit

Marcel Groenenboom

Marcel Groenenboom was Director General Business bij SAP Nederland tot januari 2014.

Marcel Groenenboom

Marcel Pothof

Director Food & Agro
Marcel Pothof

Mark Raben

Director Innovation & Product Strategy

Specialist in SAP’s productstrategie en go to market. Thought leader op het gebied van B2B IT innovaties. Gepassioneerde spreker op het gebied van SAP gerelateerde onderwerpen. Uitgebreide kennis en achtergrond op het gebied van CRM.

Mark Raben

Mark van Heijningen

Marketing Director bij SAP Nederland B.V.

Mark van Heijningen werkt sinds 2005 voor SAP. Hij is samen met een team van marketeers onder meer verantwoordelijk voor SAP's marketing awareness, demand generation en customer retention programs in Nederland. Mark heeft een passie voor marketing en volgt alle trends en ontwikkelingen binnen zijn vakgebied op de voet. In zijn blogs geeft hij zijn prikkelende visie op actuele ontwikkelingen op het snijvlak van marketing en IT. Daarnaast deelt hij best practices, voorbeelden, tips, trucs en ideeën.

Mark van Heijningen

Martijn Tielen

Solutions Innovations Director bij SAP

Martijn is verantwoordelijk voor het creëren van innovatieve oplossingen voor klanten, gebaseerd op de laatste technologie trends. Deze innovatieve oplossingen omvatten Virtual Reality, Augmented Reality, Blockchain, en Internet of Things op basis van S/4HANA en het SAP HANA Cloud Platform.

Martijn Tielen

Max Caldas

KNHB Heren Bondscoach
Max Caldas

Monic van Aarle

Sector Director IoT & Digital Supply Chain
Monic van Aarle

Raimond van het Reve

Director General Business & Partner Ecosystem at SAP

Als Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland is van het Reve verantwoordelijk voor de diverse channel partners van SAP, waaronder de VAR's, SaaS-, SAP Business One- en distributiepartners.

Raimond van het Reve

Ramond Leenders

Business Intelligence thought leader bij Ctac

Ramond adviseert bedrijven op het terrein van Big Data. Hij onderzoekt actief naar de kansen van Big Data voor ondernemers in het MKB.

Ramond Leenders

Robbert van der Ploeg

Director bij Acorel

Samen met Daniël Roest en Taco Schallenberg richtte Robbert in 2006 Acorel op. Hun missie: bedrijven helpen om verkoopkansen beter te benutten en klantrelaties structureel te verbeteren.

Robbert van der Ploeg

Ronald Kleijn

Ronald Kleijn is a hands-on SAP Cloud Platform Expert. He combines experience in SAP development and extensive knowledge of the SAP platform to find the best-fit solutions for customers. He currently focuses on SAP Leonardo's Machine Learning, Blockchain, and IoT capabilities to utilize this as the innovation enablers for SAP's customers.
Ronald Kleijn

Ronald Lanjouw

Partner bij The Next View

Ronald streeft naar innovatieve oplossingen gebaseerd op het SAP HANA Cloud Platform. Hij legt daarbij de focus op Internet of Things en Smart Businesses voor industrie 4.0.

Ronald Lanjouw

Sander Lenskens

ERP Sales Executive bij Delaware

Tijdens zijn loopbaan heeft Sander veel kennis en ervaring opgedaan in de food industry. Als ERP Sales Executive bij Delaware heeft hij een passie voor deze dynamische en belangrijke sector. Sander denkt mee met organisaties om de best passende en de meest toekomstgerichte oplossing te vinden en volgt trends uit de markt op de voet. Met zijn blogs geeft hij zijn visie op de veranderingen in de food industry en vooral de rol die technologie daarin speelt.

Sander Lenskens

Sander van der Wijngaart

Managing Partner & SAP Workflow consultant
Sander van der Wijngaart

Thijs Elling

Driving value creation & innovation opportunities within the SAP ecosystem

New business development professional with strong strategic and analytical skills. Expert in developing new business in innovative and technology driven environments. Hands-on mentality and creative thinker in translating (potential) needs in successful business proposals. Successful stakeholder engager and communicator on all levels in organizations.

Passionate and enthusiastic about innovations that create new and disrupting possibilities within business as well as in personal life.

Thijs Elling

Twan van den Broek

Customer Innovation Architect

Twan combineert een brede ervaring in SAP development met Design Thinking en Scrum om SAP oplossingen te leveren die eindgebruikers echt ondersteunen. Hierbij spelen oplossingen als SAP S/4HANA en het SAP Cloud Platform een centrale rol.

Twan van den Broek

Yvette Teeuwissen

Program manager van het SAP Mobile Innovation Lab.
Yvette Teeuwissen

Yvonne Brocke

Project Manager and Lead Architect SAP BI/SCM/IBP at Aepex Business Consultants
Yvonne Brocke

Amber Smeulders

HR Expert bij SAP Nederland B.V.
Amber Smeulders

Barbara Lammers

Barbara Lammers is HR-directeur bij SAP Nederland. Daarvoor beklede ze diverse HR-rollen in de energiesector en het bankwezen, waarbij veelal de focus lag op het begeleiden van veelomvattende transformaties. Barbara heeft een grote fascinatie voor organisatiestructuren, en onderlinge verhoudingen en afhankelijkheden.
Barbara Lammers

Brigette McInnis-Day

EVP, Human Resources, SAP
Brigette McInnis-Day

Esther Vergeer

Esther Vergeer is één van de grootste Nederlandse sporters aller tijden. Jarenlang was Esther de onbetwiste nummer één van de wereld.
Esther Vergeer

Frans Dagelet

managing director at Indicia Talent & Performance
Frans Dagelet

Ilse Moret

Solution Advisor, SAP Hybris

Als Solution Advisor laat Ilse Moret organisaties op allerlei manieren kennismaken met het SAP Hybris portfolio. Ilse legde zich tijdens haar studie toe op communicatie en marketing. Nadat ze haar Master's Degree in Strategic Marketing aan de University of Plymouth behaald had, ging ze in 2011 aan de slag bij SAP als Business Developer. Sinds 2015 legt Ilse zich helemaal toe op het Customer Engagement & Commerce portfolio van SAP Hybris en helpt ze klanten om het maximale uit de cloud te halen.

Ilse Moret

Jim van der Wardt

Jim van der Wardt was van april 2015 tot 1 juli 2016 HR directeur bij SAP Nederland

Jim van der Wardt

Katia Tieleman

Katia is professor Onderhandeling en Conflictbeheersing aan Vlerick Business School en een vooraanstaande autoriteit op het gebied van onderhandelingen.
Katia Tieleman

Léon Zijlstra

Practice Lead SAP SuccesFactors Launch! HCM

Helping my team and our customers in approving People Performance.

Léon Zijlstra

Marcel Groenenboom

Marcel Groenenboom was Director General Business bij SAP Nederland tot januari 2014.

Marcel Groenenboom

Mike Muurmans

Customer HR Advisor | Team Lead SAP SuccessFactors Pre-Sales The Netherlands at SAP
Mike Muurmans

Patrick Klaver

Managing Director Concur Benelux
Patrick Klaver

Patrick Willer

Workforce Innovation Consultant bij SuccessFactors

Patrick heeft ruim 20 jaar ervaring op het vlak van Human Capital Management. Na HR management raakte hij geïnteresseerd in de vraag hoe technologie kan helpen om mensen beter te laten presteren. Hij werd een van de eerste medewerkers van SuccesFactors in Nederland en introduceerde als zodanig het concept Business Execution from the cloud in de Nederlandse markt. Momenteel werkt Patrick als Workforce Innovation Consultant bij SAP en helpt hij grote klanten om maximaal te profiteren van de cloud.

Patrick Willer

Ralph Otte

Corporate Vice President Global Human Resources bij ASM
Ralph Otte

Rudy Verslype

Solutions Consultant Concur Benelux
Rudy Verslype

Sjoerd van den Heuvel

Dr. Sjoerd van den Heuvel is werkzaam als Hoofddocent Arbeid & Organisatie aan de Hogeschool Utrecht. Zijn onderzoek is gericht op de ontwikkeling, implementatie en acceptatie van People Analytics.
Sjoerd van den Heuvel

Sonja van Sleeuwen

Head of Human Resources Line of Business bij SAP

Sonja van Sleeuwen studeerde economie in Groningen en is al haar hele werkzame leven actief in de IT-wereld. Ze werkte in verschillende rollen bij onder meer Oracle, LogicaCMG en SuccessFactors. Bij SAP Nederland is Sonja verantwoordelijk voor het HR-portfolio. Als manager daagt ze haar mensen elke dag opnieuw uit om het beste uit zichzelf te halen. Sonja schrijft regelmatig over onderwerpen op het snijvlak van technologie en HR.

Sonja van Sleeuwen

Soraya Wong-A-Tsoi

Client Sales Executive
Soraya Wong-A-Tsoi

Steven Hunt

Senior Vice President of Customer Value SAP
Steven Hunt

Alex Assink

Senior Pre-Sales Specialist bij SAP Nederland

Information Management expert Alex Assink helpt SAP klanten onder meer bij het nemen van beslissingen op het gebied van Data Management, Business Intelligence en Governance. Alex is gespecialiseerd in uitdagingen en oplossingen rondom Big Data.

Alex Assink

Angelique de Vries

SVP, Head of Global Presales and Customer Experience at SAP, making every connection valuable

Angelique de Vries

Annemarie de Jong

Business Consultant

Annemarie de Jong is een door de wol geverfde business consultant met hart voor complexe uitdagingen rondom thema’s als Supply Chain Planning, Integrated Business Planning en Manufacturing. Annemarie heeft een achtergrond in zowel Sociologie en HR als in Logistics, Materials en Supply Chain Management.

Annemarie de Jong

Bart Doomen

Senior Account Director FSI
Bart Doomen

Bart in 't Veld

Competence Lead SAP CRM and Senior SAP CRM Consultant at Atos International
Bart in 't Veld

Bart Peijnenburg

Finance Expert bij SAP Nederland B.V.

Bart Peijnenburg adviseert bedrijven hoe ze door middel van het automatiseren van financiële processen efficiënter en professioneler kunnen werken. Onderwerpen waar Bart zich de afgelopen jaren mee bezig gehouden heeft, richten zich op de operationele financiële processen. Belangrijke ontwikkelingen die deze processen raken zijn onder meer Centralisatie, Cloud, SAP HANA, Real time Finance en 1 single source of truth.

Bart Peijnenburg

Bart van Onzen

Bart van Onzen is partner bij CPMview Consulting. Hij houdt zich bezig met Corporate Performance Management, met een sterke focus op het SAP EPM portfolio (Business Planning & Consolidation, Disclosure Management, Profitability & Cost Management). Bart kijkt altijd verder dan technologie; het gaat immers over mensen en processen.
Bart van Onzen

Carel Arts

Supply Chain Management Consultant bij Atos

Carel ondersteunt bedrijven bij Supply Chain Planning verbetertrajecten. Met een recent Sales and Operations verbetertraject - op basis van SAP Integrated Business Planning - heeft zijn klant de zilveren SAP Quality Award 2016 gewonnen in de categorie Innovation.

Carel Arts

Chad Smith

Presales specialist SAP S/4HANA Cloud
Chad Smith

Collin Janssen

SCM Expert bij SAP Nederland B.V.

Al meer dan 15 jaar help ik verschillende grote multinationals in industrieën als 3PL, online shopping, voeding en defensie met de transformatie van hun warehousing en logistieke processen. Ik heb verschillende posities bekleed die samenhangen met deze transformatie, van ontwikkeling en consultancy tot C-level presales. Ik beschik over een sterke technische achtergrond in de softwareverkoop en ben een ervaren ondernemer. Ik help ondernemingen graag met zaken als versnelde groei, (pre)sales, consultancy en verbeteringen op het gebied van efficiency en winstgevendheid. Alles met het doel om de bedrijfswaarde te vergroten. Nieuwe ideeën en concepten pak ik snel op en bedenk creatieve oplossingen voor uitdagingen. Ik geloof dat SAP klanten kan helpen met de transformatie van hun business middels innovatieve oplossingen en design thinking. Daarmee bereidt SAP hen voor op een mooie toekomst. Mijn passie ligt bij de toegevoegde waarde van technologie in supply chain. Het zijn spannende tijden voor het bedenken van nieuwe businessprocessen en -modellen in dit Internet of Things-tijdperk.

Collin Janssen

Conor Donohoe

ERP-consultant S/4HANA Cloud
Conor Donohoe

Dave van der Windt

Sales Manager Planlogic
Dave van der Windt

Dick Verburg

Dick is Managing Partner bij Quinso. Hij is opgeleid als bedrijfseconoom met logistiek management als specialisatie aan de HES in Amsterdam. Dick heeft al bijna 20 jaar ervaring als consultant en business consultant bij verschillende bedrijven in de Manufacturing en Wholesale branche.

Dick Verburg

Dirk Buitendijk

Customer Solution Advisor bij SAP

Business Intelligence expert with focus on pre-sales, business analysis, BI/DWH architecture, HANA. Evangelize solutions that provides value to your business using Business Intelligence. Helps and coaches organizations in maximizing the added value of their information. Always keen on learning new things.

Dirk Buitendijk

Dirk van de Pas

Partner Solution Center Manager Netherlands at SAP Nederland

Dirk werkt sinds 1999 bij SAP Nederland. Hij vervulde diverse rollen, onder meer op het gebied van consultancy en sales. De rode draad hierbij is het combineren van functionele mogelijkheden met behoeften vanuit klanten en prospects. Zijn primaire focus is het ondersteunen van het partnernetwerk om met name de SAP Innovaties te positioneren en realiseren. Vandaar dat hij ook graag zijn visie op de toepassing van technologische vernieuwingen deelt. Dirk is een trotse sportieve vader van 2 dochters.

Dirk van de Pas

Eman Goubran

Eman has been working with SAP for 6 years , progressed in various roles reaching the CFO role. In total she has 23 years of working experience predominately in the SW industry. Eman has special passionate towards customer facing activities and how to help SAP customer’s run better.
Eman Goubran

Emmanuelle Brun Neckebrock

CFO SAP France. With more than 20 years’ experience, she is responsible for the coordination of SAP activities in France linked to acquisition and integration.
Emmanuelle Brun Neckebrock

Epco Pottinga

Sales Director Business Analytics at SAP

Authentic Self starter with broad international management background in IT sales-driven organizations. Experienced in software products and solutions, particularly in software development and big data & business analytics. Understands what is needed to run a business to achieve targets and market growth while balancing short and long term.

Epco Pottinga

Eric Tiels

Solution Principal SAP SCM

Eric Tiels is een specialist in Supply Chain Management en werkt als Solution Principal SAP SCM. Hij helpt bedrijven bij het verbeteren van de Supply Chain performance door inzet van innovatieve IT oplossingen. Zijn focus ligt op Sales & Operations Planning, Inventory Optimization en Demand Management. Eric is al jaren actief in de SAP wereld en zeer ervaren in de implementatie van SAP ERP en SAP SCM.

Eric Tiels

Eric van Rossum

Global Vice President en General Manager voor Professional Services Industries bij SAP
Eric van Rossum

Erik van Asselt

Customer Solution Manager at SAP Nederland
Erik van Asselt

Erwin Albers

Solution Advisor GRC bij SAP
Erwin Albers

Evert Broekers

SAP Business Development Manager bij OpenText
Evert Broekers

Falk Rieker

Global Vice President & Global Head van de Banking Business Unit, SAP
Falk Rieker

Frank Basten

Presales Cloud Platform and IoT enthusiast at SAP
Frank Basten

Ganesh Wadawadigi

Vice President Supply Chain Solutions bij SAP

Ganesh Wadawadigi heeft diepgaande ervaring op het gebied van Supply Chain Management en Manufacturing. Als Vice President of Supply Chain Solutions is Ganesh wereldwijd verantwoordelijk voor de solution strategy, roadmap en go-to-market initiatieven voor SAP’s oplossingen op het gebied van Demand Networks.

Ganesh Wadawadigi

Gastblogger

Gastbloggers

Wat speelt er allemaal in de wereld van SAP? Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen? Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. Blogs.sap.nl is een platform voor SAP collega's én gastauteurs.

Gastblogger

Georg Kube

Global Head Industrial Machinery & Components Industry at SAP
Georg Kube

Geuko Bosker

Innovations Director bij itelligence Benelux

Geuko houdt zich voornamelijk bezig met het verkennen van trends en marktontwikkelingen, en het vertalen van innovatieve businessvraagstukken naar toekomstbestendige IT oplossingen.

Geuko Bosker

Greetje Gompelman-Kooima

Practice manager Financial management /Managing consultant SAP FI/CO/ Projectmanager at Magnus
Greetje Gompelman-Kooima

Hans de Visser

Mendix is het snelste en meest eenvoudige platform voor het creëren en continu verbeteren van mobiele en webapplicaties die innovatie mogelijk maken. Meer dan 4.000 toekomstgerichte ondernemingen, waaronder KLM, Medtronic en Philips, gebruiken Mendix om zakelijke applicaties te bouwen. Als Vice President Product and Solution Marketing bij Mendix wil Hans bedrijven inspireren over de nieuwe, innovatieve manieren waarmee bedrijven vorm kunnen geven aan digitale transformatie.
Hans de Visser

Hans van Grieken

EMEA Technology Research & Insights Leader @ Deloitte / Fellow Center for the Edge

Hans van Grieken is EMEA Technology Research & Insights Leader within Deloitte’s global CIO programme. In this role he helps shape Deloitte’s global research agenda in addition to identifying & driving a small number of EMEA research initiatives. He also serves as a client-facing Technology Consulting Research and Insights Speaker across EMEA, addressing conferences on digital transformation and innovation and assisting corporate C-level management navigate the evolving and disruptive digital innovation landscape. Hans is also a Fellow within Deloitte’s Center for the Edge and an Executive Lecturer at Nyenrode Business School on the topic of Digital Disruption and Innovation.

Hans van Grieken

Harald Winkler

SAP: CFO Benelux
Harald Winkler

Harm Lansink

Cross Division Director S/4 HANA BeNeLux and the Nordics

End-To-End SAP HANA Building the backbone for digital transformation Simpler, faster, smarter: business in a digital world

Harm Lansink

Henner Schliebs

Global Vice President Audience Marketing SAP S/4HANA en Finance
Henner Schliebs

Henry Bailey

Global Vice President van de utiliteitssector, SAP
Henry Bailey

Hubert Wezenberg

Managing Partner Quinso BV
Hubert Wezenberg

Hugo de Jongh

Advising companies on the why, how and what of intelligent Cloud ERP - S/4HANA Cloud.
Hugo de Jongh

Jaap Heutink


Data management thought leader bij Ctac

Jaap adviseert organisaties over de meerwaarde van datamanagement. Zijn focus is onder andere Master Data Management DNA, datamigraties en data governance.

Jaap Heutink

Jaap van der Meer

Regional Director Benelux at Virtual Forge - Partner at Nextmoves
Jaap van der Meer

Jack Dyson

Head of Digital Content Strategy for SAP Hybris
Jack Dyson

James McClelland

Senior Global Director of SAP Utilities & Energy Industry Marketing
James McClelland

Jan Theodoor Wiltschek

Industry Principal

Jan-Thedoor studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en deed onderzoek naar logistieke procesoptimalisatie. Alvorens aan de slag te gaan bij SAP Nederland werkte Jan-Thedoor vijftien jaar als Management Consultant bij uiteenlopende organisaties, waaronder Capgemini. In zijn werk is Jan-Theodoor voortdurend op zoek naar manieren om het succes van bedrijven in de branches retail, fashion en trade te vergroten door de intelligente en innovatieve inzet van IT.

Jan Theodoor Wiltschek

Jan Tielemans

Managing Partner/ management consultant Quinso. Na zijn studie Informatica aan de Technische Universiteit Eindhoven startte Jan zijn carriere als Young Potential bij Akzo Nobel, waarna hij doorstroomde als Business Consultant bij KPMG. Inmiddels heeft Jan ruim 30 jaar ervaring met het managen en implementeren van complexe SAP-projecten binnen de Manufacturing wereld.
Jan Tielemans

Jan Tielemans & Jan Mansvelt

Jan Tielemans Managing Partner/ Management consultant bij Quinso

Na zijn studie Informatica aan de Technische Universiteit Eindhoven startte Jan zijn carrière als Young Potential bij Akzo Nobel, waarna hij doorstroomde als Business Consultant bij KPMG. Inmiddels heeft Jan ruim 30 jaar ervaring met het managen en implementeren van complexe SAP projecten binnen de Manufacturing wereld.

Jan Mansvelt Senior Consultant bij Quinso

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente startte Jan zijn carrière als consultant bij Capgemini, om zijn weg te vervolgen bij Quinso. Jan heeft ruim 17 jaar ervaring met het implementeren van SAP projecten op het gebied van manufacturing waarbij integratie met MES vaak een onderdeel was. Meestal vervulde Jan in deze projecten de rol van SAP consultant en/of team lead.

Jan Tielemans & Jan Mansvelt

Jeffrey Raskeyn

Jeffrey Raskeyn was Sales Director Global Partner Organisation bij SAP Nederland van januari 2014 tot april 2016

Jeffrey Raskeyn

Jeroen Reizevoort

Enterprise Architect at SAP Nederland

Jeroen heeft ruim 25 jaar ervaring in de IT-branche. In die periode heeft hij diverse rollen ingevuld; van programmeur, informatie-analist, projectmanager naar meer recent pre-sales softwarearchitect. In die laatste rol lag zijn focus op integratie, business process management, business rules en mobile. Momenteel is Jeroen werkzaam als pre-sales enterprise architect bij SAP. In die rol helpt hij organisaties bij de definitie van en de transitie naar een flexibele, toekomstbestendige softwarearchitectuur.

Jeroen Reizevoort

Jeroen van Lier

Manager & Business Consultant bij Creetion

Jeroen is bij klanten werkzaam als Business Consultant, met een specialisatie in Business Process Management. Hierbij staat het continu optimaliseren van end-to-end-bedrijfsprocessen centraal.

Jeroen van Lier

Jilt Bakkes

Jilt heeft de afgelopen tien jaar zijn sporen verdiend als eindverantwoordelijke voor ICT bij Avebe, een producent van ingrediënten voor met name de voedingsmiddelenindustrie. Met zijn passie voor innovatie en verbetering heeft hij daar de modernisering van het IT-landschap geleid. In samenwerking met de Quinso Group heeft Jilt onlangs een bedrijf gestart dat zich focust op digitale transformatie van bedrijven, met name in de productie en supply chain.
Jilt Bakkes

Joe Pacor

Senior director, Industry Cloud Marketing-Insurance at SAP
Joe Pacor

Jurgen de Jong

Integratie Specialist, Quinso

Jurgen de Jong is integratie specialist bij Quinso en heeft jarenlange ervaring op het gebied van integratie tussen Top Floor en Shop Floor. Naast advisering, implementeert Jurgen toepasbare innovatieve oplossingen op de productievloer.

Jurgen de Jong

Juriaan Mulder

Juriaan Mulder is Presales Academy Associate bij SAP Nederland
Juriaan Mulder

Karen McDermott

Global Head of Financial Services Industries Marketing and Communications at SAP
Karen McDermott

Koen Gonnissen

Koen Gonnissen was jarenlang actief als coach van Belgische toptennissers zoals Kim Clijsters. Hij heeft zijn kennis uit de topsport succesvol vertaald naar het bedrijfsleven. En tot slot houdt hij zichzelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het snijvlak van psychologie en organisatiekunde in samenwerking met onder meer de universiteit van INSEAD, Fontainebleau.
Koen Gonnissen

Maarten Obels

Solution Principal EPM bij SAP Nederland

In 1999 begon Maarten als ontwikkelaar van Management Informatie Systemen. Al snel ontwikkelde hij een passie voor het vinden van de juiste informatie voorziening ter ondersteuning van beslissingen. Toen hij in aanraking kwam met de theorie van Kaplan & Norton ‘closed loop performance management systemen’ begon zijn carrière in het Enterprise Performance management (EPM). In de rol Senior Consultant EPM, hielp hij vele organisaties om planning, consolidatie en Balanced Scorecard omgevingen op te zetten of te verbeteren. Inmiddels werkt Maarten ruim vier jaar voor SAP Nederland als Solution Principal EPM. Hij helpt organisaties “To run better”: meer “in control” eneen betere “enterprise insight”.

Maarten Obels

Marc Bruurmijn

Sr. Solution Sales Manager

Marc Bruurmijn is Solution Sales Manager bij SAP. De maakindustrie is zijn professionele speelveld. Hij combineert zijn brede ervaring in de wereld van SAP met zijn gedegen kennis van manufacturing om met bedrijven mee te denken over de veranderingen in de industrie. Hierin spelen ERP, Internet of Things en Big Data een centrale rol. Marc heeft passie voor zijn vakgebied en volgt alle industriële ontwikkelingen op de voet. In zijn blogs geeft hij zijn visie over hoe smart industry, robotica en sensortechnologie de sector op zijn kop (gaan) zetten.

Marc Bruurmijn

Marc Teerlink

Global Vice President SAP Leonardo
Marc Teerlink

Marcel Groenenboom

Marcel Groenenboom was Director General Business bij SAP Nederland tot januari 2014.

Marcel Groenenboom

Mark Raben

Director Innovation & Product Strategy

Specialist in SAP’s productstrategie en go to market. Thought leader op het gebied van B2B IT innovaties. Gepassioneerde spreker op het gebied van SAP gerelateerde onderwerpen. Uitgebreide kennis en achtergrond op het gebied van CRM.

Mark Raben

Mark van Boxsel

Business Development Manager bij Delaware Consulting

Als Business Development Manager is Mark verantwoordelijk voor het creëren van innovatieve toegevoegde waarde voor klanten, markten en relaties.

Mark van Boxsel

Marleen Verhaag

Senior Director Industry Value Engineering at SAP and Global Communications Lead of SAP Business Women's Network
Marleen Verhaag

Martijn Tielen

Solutions Innovations Director bij SAP

Martijn is verantwoordelijk voor het creëren van innovatieve oplossingen voor klanten, gebaseerd op de laatste technologie trends. Deze innovatieve oplossingen omvatten Virtual Reality, Augmented Reality, Blockchain, en Internet of Things op basis van S/4HANA en het SAP HANA Cloud Platform.

Martijn Tielen

Martijn van Giessel

Business consultant bij Goldfish ICT

Martijn is als consultant bezig met innovatieve oplossingen voor de agrofood sector. Deze branche stoomt zich klaar voor grote uitdagingen in de toekomst: groeiende wereldbevolking, klimaatverandering, schaarse grondstoffen. De passie van Martijn ligt in het meedenken over creatieve toepassingen waarmee de toekomst van de agro en food werkelijkheid wordt.

Martijn van Giessel

Martin Wezowski

Chief Designer en Futurist op het Chief Innovation Office van SAP
Martin Wezowski

Michael van der Steen

Director Global Process Order to Cash, Bose Corporation
Michael van der Steen

Michel Haesendonckx

Global Solution Management S/4HANA Finance

Global Solution Owner bij SAP SE op het gebied van Finance & Performance Management, en Management Accounting & Reporting. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in financiële processen en analytics, waarvan hij zich al achttien jaar verdiept in SAP oplossingen. Zijn inhoudelijke kennis is onder meer afkomstig van zijn functies als external auditor, controller, CFO en een managementfunctie in FP&A.

Michel Haesendonckx

Michiel Kox

Business Development Manager bij Ctac

Michiel helpt vooral productiebedrijven met de digitale transformatie van hun organisatie.

Michiel Kox

Miranda Stapel

Miranda Stapel | Business Consultant SAP SCM bij Quinso

Miranda Stapel heeft bijna 25 jaar ervaring met succesvolle implementaties van SCM-processen in SAP. Daarnaast heeft zij een sterke belangstelling voor complexe optimaliseringsvraagstukken, zowel vanuit wiskundig als procesmatig oogpunt.

Miranda Stapel

Monic van Aarle

Sector Director IoT & Digital Supply Chain
Monic van Aarle

Neil Patrick

Director of SAP Centre of Excellence for GRC & Security covering EMEA. He has over 12 years’ experience in Governance, Risk Management and Compliance (GRC) & Security fields. During this time he has been a managing consultant, run professional services delivery teams in the UK and USA, conducted customer business requirements sessions around the world, and sales and business development initiatives.
Neil Patrick

Pascal Merkx

SAP Supply Chain Planning Consultant at Qpact
Pascal Merkx

Patrick Klaver

Managing Director Concur Benelux
Patrick Klaver

Patrick Willer

Workforce Innovation Consultant bij SuccessFactors

Patrick heeft ruim 20 jaar ervaring op het vlak van Human Capital Management. Na HR management raakte hij geïnteresseerd in de vraag hoe technologie kan helpen om mensen beter te laten presteren. Hij werd een van de eerste medewerkers van SuccesFactors in Nederland en introduceerde als zodanig het concept Business Execution from the cloud in de Nederlandse markt. Momenteel werkt Patrick als Workforce Innovation Consultant bij SAP en helpt hij grote klanten om maximaal te profiteren van de cloud.

Patrick Willer

Paul Tolboom

Sr. Solution Manager at SAP – creating business value in the Supply Chain

Paul Tolboom heeft in zeven jaar brede ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Inmiddels werkt hij al ruim 15 jaar in IT waarbij hij organisaties helpt om business-processen te optimaliseren. Vaak kan software daarbij helpen. Maar het uitgangspunt is altijd de vraag: waarom zorgt de huidige manier van werken voor problemen?

Neem gerust contact met Paul op via paul.tolboom@sap.com.

Paul Tolboom

Raimond van het Reve

Director General Business & Partner Ecosystem at SAP

Als Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland is van het Reve verantwoordelijk voor de diverse channel partners van SAP, waaronder de VAR's, SaaS-, SAP Business One- en distributiepartners.

Raimond van het Reve

Richard Benschop

Business Development Manager Education bij Ctac

Richard is veel bezig met scholing van medewerkers bij tal van bedrijven, onder andere rondom het gebruik van IT. Hij heeft een sterke visie op hoe educatie werkt om het menselijk kapitaal van organisaties te vergroten. En daarnaast op hoe medewerkers het meest effectief geschoold kunnen worden om zichzelf te ontplooien en meer waarde te hebben binnen organisatie.

Richard Benschop

Richard Howells

Vice President Solution Management for Supply Chain, SAP
Richard Howells

Richard Nagel

Sr.Solution Champion/ Presales teamlead EMEA
Richard Nagel

Richard van Hooijdonk

In 2015 en 2016 is Richard van Hooijdonk verkozen tot meest gevraagde trendwatcher en futurist van Nederland. Zijn inspiratiesessies zijn al door ruim 420.000 mensen bijgewoond. Met zijn internationale researchteam van 20 specialisten onderzoekt hij dagelijks vele trends op het gebied van robots, zelfrijdend vervoer, Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing en natuurlijk ook augmented en virtual reality.
Richard van Hooijdonk

Rob Greijmans

Business Management Consultant SAP EHSM bij Atos

In het Atos Go-to-Market team voor Manufacturing and Sustainability ligt de focus van Rob op SAP Environment, Health & Safety Management (EHSM) oplossingen en het volledige aanbod van de duurzaamheidsoplossingen van SAP.

Rob Greijmans

Rob van den Wijngaard

Manager Financial Shared Service Centre & program manager HR Next Level project at Leiden University
Rob van den Wijngaard

Robert Visser

Director Global Accounting Technology
Robert Visser

Robin Meyerhoff

Senior Director, Content Team, Global Corporate Affairs bij SAP
Robin Meyerhoff

Ronald Schippers

Presales Director SAP NL

Experienced Software Professional able to contribute to the success of different teams and numerous colleagues within SAP, like consulting, presales, sales and sales-management. Currently supporting and leading the NL presales team.

Ronald Schippers

Ronald van Loon

Director Adversitement • Helping Data Driven Companies Generating Success • Top10 Big Data, Data Science, IoT, BI Influencer

Ronald van Loon is directeur van Adversitement en lid van de Raad van Advies en Big Data & Analytics-opleidingsadviseur bij Simplilearn. Hij draagt met zijn expertise bij aan de snelle groei van Simplilearn's populaire Big Data & Analytics-categorie.

Ronald van Loon

Sammy Driessen

SAP Marketing Specialist en enthousiasteling met een focus op Supply Chain, IoT en SAP Leonardo
Sammy Driessen

Serge Segboer

SAP Customer Solution Manager Public Sector

Over 15 years experience in Business Development, Sales and Salesmanagement, mainly in Public Sector. Currently Industry Principal Public Sector for SAP B.V. Experienced in outsourcing, off-shoring, bordermanagement, immigration, public security, SAP and blockchain.

Serge Segboer

Shaily Kumar

Vice President & Chief Evangelist, SAP
Shaily Kumar

Thomas Pohl

Senior Director Marketing at SAP
Thomas Pohl

Thorsten Wenzel

Vice President and Global Head of Chemicals at SAP
Thorsten Wenzel

Tiede-Jan de Jong

Senior SAP GRC Consultant at Goldfish ICT
Tiede-Jan de Jong

Toon Pouwels

Managing Consultant SAP BI bij Experis Ciber
Toon Pouwels

Tristan Brock

Managing Consulting SAP FICO bij Experis Ciber
Tristan Brock

Twan van den Broek

Customer Innovation Architect

Twan combineert een brede ervaring in SAP development met Design Thinking en Scrum om SAP oplossingen te leveren die eindgebruikers echt ondersteunen. Hierbij spelen oplossingen als SAP S/4HANA en het SAP Cloud Platform een centrale rol.

Twan van den Broek

Uli Muench

Global Vice President of the Automotive Industry Business Unit at SAP
Uli Muench

Wouter Vervoort

Business Consultant SCM

Senior SCM (SAP) consultant with strong focus on business improvement. Strong in coordinating of (change) processes taking into account planning, detail, efficiency, cost control and providing a structural solution.

Wouter Vervoort

Zach van der Walt

Industry Value Engineering Chief Expert | Services & Discrete Industries

Realizing the value of digital transformation, by helping customer to balance innovation for revenue growth, and efficiency gains in process optimization.

Zach van der Walt

Aepex

Supply Chain Consultants
Aepex

Collin Janssen

SCM Expert bij SAP Nederland B.V.

Al meer dan 15 jaar help ik verschillende grote multinationals in industrieën als 3PL, online shopping, voeding en defensie met de transformatie van hun warehousing en logistieke processen. Ik heb verschillende posities bekleed die samenhangen met deze transformatie, van ontwikkeling en consultancy tot C-level presales. Ik beschik over een sterke technische achtergrond in de softwareverkoop en ben een ervaren ondernemer. Ik help ondernemingen graag met zaken als versnelde groei, (pre)sales, consultancy en verbeteringen op het gebied van efficiency en winstgevendheid. Alles met het doel om de bedrijfswaarde te vergroten. Nieuwe ideeën en concepten pak ik snel op en bedenk creatieve oplossingen voor uitdagingen. Ik geloof dat SAP klanten kan helpen met de transformatie van hun business middels innovatieve oplossingen en design thinking. Daarmee bereidt SAP hen voor op een mooie toekomst. Mijn passie ligt bij de toegevoegde waarde van technologie in supply chain. Het zijn spannende tijden voor het bedenken van nieuwe businessprocessen en -modellen in dit Internet of Things-tijdperk.

Collin Janssen

Dick Verburg

Dick is Managing Partner bij Quinso. Hij is opgeleid als bedrijfseconoom met logistiek management als specialisatie aan de HES in Amsterdam. Dick heeft al bijna 20 jaar ervaring als consultant en business consultant bij verschillende bedrijven in de Manufacturing en Wholesale branche.

Dick Verburg

Dirk Buitendijk

Customer Solution Advisor bij SAP

Business Intelligence expert with focus on pre-sales, business analysis, BI/DWH architecture, HANA. Evangelize solutions that provides value to your business using Business Intelligence. Helps and coaches organizations in maximizing the added value of their information. Always keen on learning new things.

Dirk Buitendijk

Eddy Reimerink

Chief Digital Officer - Platform Solutions
Eddy Reimerink

Epco Pottinga

Sales Director Business Analytics at SAP

Authentic Self starter with broad international management background in IT sales-driven organizations. Experienced in software products and solutions, particularly in software development and big data & business analytics. Understands what is needed to run a business to achieve targets and market growth while balancing short and long term.

Epco Pottinga

Erwin Albers

Solution Advisor GRC bij SAP
Erwin Albers

Frank Basten

Presales Cloud Platform and IoT enthusiast at SAP
Frank Basten

Frank Gubbels

Senior BI-specialist bij Universiteit Leiden en voorzitter van de VNSG-focusgroep Business Intelligence
Frank Gubbels

Frank Koppen

Business Development Manager bij Ctac

Als Business Development Manager is Frank verantwoordelijk voor klantinnovatie en het ontwikkelen van nieuwe proposities.

Frank Koppen

Gerben Harmsen

Op 1 april 2011 richtte Gerben Harmsen samen met Lex van der Sluijs TWNKLS op, een full-service bureau dat zich richt op de creatie, ontwikkeling en implementatie van augmented reality applicaties. Doordat TWNKLS ruim zes jaar geleden al in deze markt ‘dook’, is het een van de weinige bedrijven wereldwijd die op hoog niveau applicaties ontwikkeld met zoveel impact.
Gerben Harmsen

Hans de Visser

Mendix is het snelste en meest eenvoudige platform voor het creëren en continu verbeteren van mobiele en webapplicaties die innovatie mogelijk maken. Meer dan 4.000 toekomstgerichte ondernemingen, waaronder KLM, Medtronic en Philips, gebruiken Mendix om zakelijke applicaties te bouwen. Als Vice President Product and Solution Marketing bij Mendix wil Hans bedrijven inspireren over de nieuwe, innovatieve manieren waarmee bedrijven vorm kunnen geven aan digitale transformatie.
Hans de Visser

Hugo van der Weijden

Executive Partner & Cloud Application Innovation Leader bij IBM
Hugo van der Weijden

Jaap Heutink


Data management thought leader bij Ctac

Jaap adviseert organisaties over de meerwaarde van datamanagement. Zijn focus is onder andere Master Data Management DNA, datamigraties en data governance.

Jaap Heutink

Jan-Bernard Blaas

Jan-Bernard Blaas is partner bij Delaware Consulting Nederland. Door focus op klanten en investering in mensen en oplossingen, in combinatie met een pragmatisch aanpak draagt hij continue bij aan de groei van delaware wat heeft geleid tot een veelvoud aan trouwe klanten.
Jan-Bernard Blaas

Jeffrey Raskeyn

Jeffrey Raskeyn was Sales Director Global Partner Organisation bij SAP Nederland van januari 2014 tot april 2016

Jeffrey Raskeyn

Jeroen Luijrink

Business Architect / Customer Solution Manager
Jeroen Luijrink

Joris Sikking

Managing Consultant at Quinso - Na mijn studie Informatica aan de hogeschool in Enschede bijna 25 jaar geleden, startte ik mijn carrière in de ICT-branche. Met meer dan 20 jaar SAP ervaring in verschillende branches, ligt mijn focus op Logistics Planning & Execution, Logistic Integration, Project Management en Integration management.
Joris Sikking

Jos Otermans

Business Unit Manager CTAC Supply Chain
Jos Otermans

Kenny van Sleuwen

Kenny van Sleuwen heeft meer dan 17,5 jaar ervaring binnen de SAP wereld. Als een SAP Solution Architect houdt hij zich dagelijks bezig met Business Innovatie en helpt hij bedrijven digitaal te transformeren.
Kenny van Sleuwen

Maarten Obels

Solution Principal EPM bij SAP Nederland

In 1999 begon Maarten als ontwikkelaar van Management Informatie Systemen. Al snel ontwikkelde hij een passie voor het vinden van de juiste informatie voorziening ter ondersteuning van beslissingen. Toen hij in aanraking kwam met de theorie van Kaplan & Norton ‘closed loop performance management systemen’ begon zijn carrière in het Enterprise Performance management (EPM). In de rol Senior Consultant EPM, hielp hij vele organisaties om planning, consolidatie en Balanced Scorecard omgevingen op te zetten of te verbeteren. Inmiddels werkt Maarten ruim vier jaar voor SAP Nederland als Solution Principal EPM. Hij helpt organisaties “To run better”: meer “in control” eneen betere “enterprise insight”.

Maarten Obels

Marc Bruurmijn

Sr. Solution Sales Manager

Marc Bruurmijn is Solution Sales Manager bij SAP. De maakindustrie is zijn professionele speelveld. Hij combineert zijn brede ervaring in de wereld van SAP met zijn gedegen kennis van manufacturing om met bedrijven mee te denken over de veranderingen in de industrie. Hierin spelen ERP, Internet of Things en Big Data een centrale rol. Marc heeft passie voor zijn vakgebied en volgt alle industriële ontwikkelingen op de voet. In zijn blogs geeft hij zijn visie over hoe smart industry, robotica en sensortechnologie de sector op zijn kop (gaan) zetten.

Marc Bruurmijn

Marcel de Bruin

SAP HANA solution Architect bij SAP Nederland
Marcel de Bruin

Marcel Groenenboom

Marcel Groenenboom was Director General Business bij SAP Nederland tot januari 2014.

Marcel Groenenboom

Mark Raben

Director Innovation & Product Strategy

Specialist in SAP’s productstrategie en go to market. Thought leader op het gebied van B2B IT innovaties. Gepassioneerde spreker op het gebied van SAP gerelateerde onderwerpen. Uitgebreide kennis en achtergrond op het gebied van CRM.

Mark Raben

Martijn Tielen

Solutions Innovations Director bij SAP

Martijn is verantwoordelijk voor het creëren van innovatieve oplossingen voor klanten, gebaseerd op de laatste technologie trends. Deze innovatieve oplossingen omvatten Virtual Reality, Augmented Reality, Blockchain, en Internet of Things op basis van S/4HANA en het SAP HANA Cloud Platform.

Martijn Tielen

Niels van der Kam

Business Development Manager, Axians
Niels van der Kam

Pascal Merkx

SAP Supply Chain Planning Consultant at Qpact
Pascal Merkx

Paul Cobben

Sector Developer Maakindustrie bij KPN
Paul Cobben

Paul Tolboom

Sr. Solution Manager at SAP – creating business value in the Supply Chain

Paul Tolboom heeft in zeven jaar brede ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Inmiddels werkt hij al ruim 15 jaar in IT waarbij hij organisaties helpt om business-processen te optimaliseren. Vaak kan software daarbij helpen. Maar het uitgangspunt is altijd de vraag: waarom zorgt de huidige manier van werken voor problemen?

Neem gerust contact met Paul op via paul.tolboom@sap.com.

Paul Tolboom

Raymond Geurden

Product Manager Applications & Data bij KPN
Raymond Geurden

Richard Meijer

Presales Solution Advisor bij SAP Nederland
Richard Meijer

Rick Buijserd

New Business Sales Manager bij Ctac

Rick is verantwoordelijk voor de New Business Sales van Data Management oplossingen. En als trusted advisor wanneer het om Lean Data Management oplossingen gaat. Rick stimuleert bedrijven om meer met (master) data te doen zodat de business daar optimaal van profiteert.

Rick Buijserd

Roel van de Vrande

Assisting SAP’s Dutch Strategic Accounts with Digital transformation and Supply Chain Management
Roel van de Vrande

Sander van der Wijngaart

Managing Partner & SAP Workflow consultant
Sander van der Wijngaart

Shaily Kumar

Vice President & Chief Evangelist, SAP
Shaily Kumar

Twan van den Broek

Customer Innovation Architect

Twan combineert een brede ervaring in SAP development met Design Thinking en Scrum om SAP oplossingen te leveren die eindgebruikers echt ondersteunen. Hierbij spelen oplossingen als SAP S/4HANA en het SAP Cloud Platform een centrale rol.

Twan van den Broek

Tymon Kerste

IT Project Manager and Business Analyst at FrieslandCampina
Tymon Kerste

Walter van de Laar

SAP Manufacturing Consultant bij Quinso Walter werkt inmiddels ruim 10 jaar in de Manufacturing IT. Van nature benadert hij IT trends en tools vanuit de eindgebruiker en diens werkgever, en vraagt zich dan ook altijd of en hoe zij er beter van worden.
Walter van de Laar

Wouter van Heijst

Senior specialist digital supply chain & IoT
Wouter van Heijst

Dr. Marcell Vollmer

Chief Digital Officer

Als thought leader in inkoop, supply chain, finance en shared services ligt de expertise van Marcell Vollmer in het definiëren van een strategie voor digitale transformatie. Eerder was Marcell Chief Operating Officer voor SAP Ariba. In deze rol heeft hij met succes business development, inkoop, go-to-market, verkoopactiviteiten en enablement ontwikkeld en geleid. Voordien was hij Chief Procurement Officer voor SAP en was hij verantwoordelijk voor de reorganisatie en procesoptimalisatie voor een end-to-end, source-to-pay organisatie. Sinds hij in 2005 bij SAP kwam, heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed, waaronder herstructurering, verbetering van projectefficiëntie en uitvoering van wereldwijde programma's op het gebied van financiën, inkoop, verkoop, human resources en integraties na de fusie. Marcell heeft een PhD en Masters Degree in Economie van de Universiteit van Hamburg.

Dr. Marcell Vollmer

Edwin Wouters

Management Consultant met jaren ervaring in 'Information Technology' en 'Sourcing and Procurement'.

Edwin heeft daarbij altijd veel aandacht voor duurzaamheid, kostenbesparing en waarde creatie.

Edwin Wouters

Jan Heerema

Senior Solution Advisor for Supply Chain Collaboration

Met 20 jaar ervaring in Presales, Business Development, Sales Enablement en Consulting binnen Supply Chain heeft Jan een goede blik op het complete domein. Daarbinnen richt hij zich voornamelijk op het verbeteren van het planningsproces en de adoptie van IT-technologie als een enabler voor continue verbetering binnen supply chain & procurement.

Jan Heerema

Lloyd Keays

Global Head of Solutions Engineer Presales

Lloyd Keays is Global Head of Solutions Engineers Presales voor Procurement, bij SAP. Hij richt zich op de uitdagingen waar inkoopprofessionals in de lange termijn voor staan, en geeft vorm aan technologie die daarvoor een oplossing biedt. Lloyd heeft ruim vijftien jaar ervaring in cloud procurement (al heette dat toen nog niet zo).

Lloyd Keays

Machiel Spruit

Sr. Director Global On Premise to Cloud Transformation
Machiel Spruit

René Kerp

Director SAP Ariba Benelux

René Kerp is Director SAP Ariba in de Benelux. Zijn missie is om organisaties beter samen te laten werken en te verbinden met hun leveranciers. Na zijn MBA degree aan de Henley Business School in Groot-Brittannie deed René vijf jaar ervaring op als ondernemer. Die kennis zet hij sinds 2011 in voor klanten en partners van SAP.

René Kerp

Reynir Helgason

Global Senior Director Strategic Alliances at SAP Ariba

Reynir Helgason heeft meer dan 19 jaar ervaring in het helpen van grote ondernemingen bij hun reis richting de digitalisering van spend management en procurement. Zijn expertise bij Ariba gaat terug tot het jaar 2000. Gedurende zijn carrière heeft Reynir zich sterk gericht op het oplossen van zakelijke uitdagingen. Hij is nu verantwoordelijk voor strategic allicances wereldwijd.

Reynir Helgason

Ruud Willemsen

Solution Consultant, SAP / Ariba | Procurement and Ariba Network | Travel and Expense

Als Solution Consultant binnen het Procurement team van SAP laat Ruud Willemsen organisaties op allerlei manieren kennismaken met de inkoopoplossingen van SAP. Ruud adviseert bedrijven hoe ze door middel van het automatiseren van inkoop processen efficiënter en professioneler kunnen werken. Dit omvat het gehele Source to Pay proces, waarbij Ruud zich met name richt op het Cloud portfolio van SAP; Ariba, Fieldglass en SAP Cloud for Travel and Expense.

Ruud Willemsen

Bart van Onzen

Bart van Onzen is partner bij CPMview Consulting. Hij houdt zich bezig met Corporate Performance Management, met een sterke focus op het SAP EPM portfolio (Business Planning & Consolidation, Disclosure Management, Profitability & Cost Management). Bart kijkt altijd verder dan technologie; het gaat immers over mensen en processen.
Bart van Onzen

Chad Smith

Presales specialist SAP S/4HANA Cloud
Chad Smith

Eric Tiels

Solution Principal SAP SCM

Eric Tiels is een specialist in Supply Chain Management en werkt als Solution Principal SAP SCM. Hij helpt bedrijven bij het verbeteren van de Supply Chain performance door inzet van innovatieve IT oplossingen. Zijn focus ligt op Sales & Operations Planning, Inventory Optimization en Demand Management. Eric is al jaren actief in de SAP wereld en zeer ervaren in de implementatie van SAP ERP en SAP SCM.

Eric Tiels

Carola Heimensen

Account Executive

Als Account Executive bij SAP is Carola verantwoordelijk voor klanten binnen de publieke sector. Haar doel is om hen te helpen hun beoogde doelstellingen te behalen, met behulp van de juiste software. Thema’s als innovatie, IoT en digitale transformatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Carola Heimensen

Erik van Asselt

Customer Solution Manager at SAP Nederland
Erik van Asselt

Hein Keijzer

Customer Solution Manager at SAP Nederland

Hein Keijzer is na zijn studie (Toegepaste Economie in Antwerpen en Bestuurskunde in Rotterdam) werkzaam geweest bij het Ministerie van Financiën als projectmanager bij de introductie van de euro in Nederland en vervolgens op het domein van de financiële informatievoorziening van het Rijk. Sinds 2000 werkt hij als Industry Principal Public Sector en later als Customer Solution Manager bij SAP Nederland.

Hein Keijzer

Marcel Groenenboom

Marcel Groenenboom was Director General Business bij SAP Nederland tot januari 2014.

Marcel Groenenboom

Mark van Heijningen

Marketing Director bij SAP Nederland B.V.

Mark van Heijningen werkt sinds 2005 voor SAP. Hij is samen met een team van marketeers onder meer verantwoordelijk voor SAP's marketing awareness, demand generation en customer retention programs in Nederland. Mark heeft een passie voor marketing en volgt alle trends en ontwikkelingen binnen zijn vakgebied op de voet. In zijn blogs geeft hij zijn prikkelende visie op actuele ontwikkelingen op het snijvlak van marketing en IT. Daarnaast deelt hij best practices, voorbeelden, tips, trucs en ideeën.

Mark van Heijningen

Nico Andressen

Account Executive bij SAP Nederland

Nico werkt al meer dan 25 jaar voor verschillende IT-bedrijven die als kenmerk hebben dat ze hun klanten helpen om beter te presteren. Het begrijpen en verbeteren van de bedrijfsprocessen met geavanceerde softwareoplossingen staat daarbij centraal. In zijn werk is Nico voortdurend bezig met innovaties en nieuwe technologieën. Nico: "Dat maakt niet alleen het werk leuk, maar leidt ook tot de beste resultaten voor de klanten die ik adviseer." Zijn motto: 'Together Everyone Achieves More’.

Nico Andressen

Serge Segboer

SAP Customer Solution Manager Public Sector

Over 15 years experience in Business Development, Sales and Salesmanagement, mainly in Public Sector. Currently Industry Principal Public Sector for SAP B.V. Experienced in outsourcing, off-shoring, bordermanagement, immigration, public security, SAP and blockchain.

Serge Segboer

Dave Veerman

Industry Principal Retail at SAP Nederland

Dave heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Retail en Supply Chain Executie. De naadloze integratie die nodig is tussen de diverse specifieke retailprocessen in combinatie met de logistieke processen is zijn expertise. Deze kennis heeft hij opgedaan in diverse projecten binnen de Retail waar Dave als consultant werkzaam was. Momenteel werkt Dave bij SAP als industry principal Retail en helpt hij Retail klanten om optimaal te profiteren van de SAP producten.

Dave Veerman

Eric Tiels

Solution Principal SAP SCM

Eric Tiels is een specialist in Supply Chain Management en werkt als Solution Principal SAP SCM. Hij helpt bedrijven bij het verbeteren van de Supply Chain performance door inzet van innovatieve IT oplossingen. Zijn focus ligt op Sales & Operations Planning, Inventory Optimization en Demand Management. Eric is al jaren actief in de SAP wereld en zeer ervaren in de implementatie van SAP ERP en SAP SCM.

Eric Tiels

Gastblogger

Gastbloggers

Wat speelt er allemaal in de wereld van SAP? Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen? Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. Blogs.sap.nl is een platform voor SAP collega's én gastauteurs.

Gastblogger

Mark Raben

Director Innovation & Product Strategy

Specialist in SAP’s productstrategie en go to market. Thought leader op het gebied van B2B IT innovaties. Gepassioneerde spreker op het gebied van SAP gerelateerde onderwerpen. Uitgebreide kennis en achtergrond op het gebied van CRM.

Mark Raben

Monic van Aarle

Sector Director IoT & Digital Supply Chain
Monic van Aarle

Brigette McInnis-Day

EVP, Human Resources, SAP
Brigette McInnis-Day

Dave Veerman

Industry Principal Retail at SAP Nederland

Dave heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Retail en Supply Chain Executie. De naadloze integratie die nodig is tussen de diverse specifieke retailprocessen in combinatie met de logistieke processen is zijn expertise. Deze kennis heeft hij opgedaan in diverse projecten binnen de Retail waar Dave als consultant werkzaam was. Momenteel werkt Dave bij SAP als industry principal Retail en helpt hij Retail klanten om optimaal te profiteren van de SAP producten.

Dave Veerman

Eric Tiels

Solution Principal SAP SCM

Eric Tiels is een specialist in Supply Chain Management en werkt als Solution Principal SAP SCM. Hij helpt bedrijven bij het verbeteren van de Supply Chain performance door inzet van innovatieve IT oplossingen. Zijn focus ligt op Sales & Operations Planning, Inventory Optimization en Demand Management. Eric is al jaren actief in de SAP wereld en zeer ervaren in de implementatie van SAP ERP en SAP SCM.

Eric Tiels

Gastblogger

Gastbloggers

Wat speelt er allemaal in de wereld van SAP? Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen? Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. Blogs.sap.nl is een platform voor SAP collega's én gastauteurs.

Gastblogger

Mark Raben

Director Innovation & Product Strategy

Specialist in SAP’s productstrategie en go to market. Thought leader op het gebied van B2B IT innovaties. Gepassioneerde spreker op het gebied van SAP gerelateerde onderwerpen. Uitgebreide kennis en achtergrond op het gebied van CRM.

Mark Raben

Monic van Aarle

Sector Director IoT & Digital Supply Chain
Monic van Aarle

Richard Nagel

Sr.Solution Champion/ Presales teamlead EMEA
Richard Nagel

Emilie Tabor

Emilie Tabor is medeoprichter van Influencer Marketing Agency (IMA). Daarmee staat zij in de Forbes 30 under 30-ranglijst. Emilie helpt merken bij het aantrekken van influencers zoals bloggers, vloggers en social media influencers. Om zo meer engagement onder de doelgroep te creëren.
Emilie Tabor

Frank Wammes

Frank Wammes, CTO Capgemini Application Services Continental Europe, kijkt met een brede blik naar techniek en de inzichten rondom mobile oplossingen. Met zijn expertise adviseert hij organisaties op de scheidslijn van transformatie en automatisering, om zo de concurrentie voor te blijven.
Frank Wammes

Mark van Heijningen

Marketing Director bij SAP Nederland B.V.

Mark van Heijningen werkt sinds 2005 voor SAP. Hij is samen met een team van marketeers onder meer verantwoordelijk voor SAP's marketing awareness, demand generation en customer retention programs in Nederland. Mark heeft een passie voor marketing en volgt alle trends en ontwikkelingen binnen zijn vakgebied op de voet. In zijn blogs geeft hij zijn prikkelende visie op actuele ontwikkelingen op het snijvlak van marketing en IT. Daarnaast deelt hij best practices, voorbeelden, tips, trucs en ideeën.

Mark van Heijningen

Robert Marcussen

Robert is Manager E-Commerce Engineering bij Fabory. Hij heeft veel ervaring in de groothandel.
Robert Marcussen

Stephan van Slooten

Partner Altuïtion en auteur van 'De 9+ organisatie'​ en 'Klanthelden® in de 9+ organisatie'.
Stephan van Slooten

Taco Schallenberg

Director and co-founder of Acorel, helping companies to improve their own Customer Engagement & Commerce results
Taco Schallenberg

Reynir Helgason

Global Senior Director Strategic Alliances at SAP Ariba

Reynir Helgason heeft meer dan 19 jaar ervaring in het helpen van grote ondernemingen bij hun reis richting de digitalisering van spend management en procurement. Zijn expertise bij Ariba gaat terug tot het jaar 2000. Gedurende zijn carrière heeft Reynir zich sterk gericht op het oplossen van zakelijke uitdagingen. Hij is nu verantwoordelijk voor strategic allicances wereldwijd.

Reynir Helgason