Onderwerp: Data

50 berichten

sap big data week

Hoe kan big data effectief ingezet worden?

Begin oktober is er tijdens Big Data Week 2014 een reeks interviews opgenomen met tech journalist David McClelland en diverse professionals uit het werkveld. Ik heb afgelopen weekend de interviews met SAP-collega’s Javaid Awan (UK) en Dan Holle (UK) en met Alan Priestley (marketing manager bij Intel) bekeken. Ik wil deze interviews graag met u delen!
Lees meer

sap big data week

Hoe kan big data bijdragen aan zakelijke groei?

In het kader van Big Data Week 2014 (6 – 10 oktober) zijn er een reeks interviews opgenomen met tech journalist David McClelland en diverse professionals uit het werkveld.
Lees meer

A Desk Calendar

Gun uw planner zijn nachtrust

Planners liggen vaak wakker ‘s nachts. Ze piekeren over de vraag of ze wel de juiste voorraden aan de diverse klanten hebben toegewezen. Eric Tiels laat zien hoe planners weer van hun nachtrust kunnen genieten.
Lees meer

Sanjay-stickyplaatje

5 Nieuwe regels voor marketing

Sanjay Dholakia van Marketo gaf tijdens de SAP Marketing Inspiration Days zijn visie op Marketing. Dholakia vat de verandering binnen marketing samen in 5 nieuwe spelregels.
Lees meer

Huis van de toekomst

Het Huis van de Toekomst?

En er zijn koffiezetters, wasmachines, tv’s en garagedeuren te krijgen die allemaal online zijn. Maar wat schieten we daar nu echt mee op?
Lees meer

sap big data week

Hoe kan big data bijdragen aan innovatie?

Wat zijn de best practices bij bedrijven die voorop lopen met het gebruik van Big Data en analytics? In deze video blog staan de mogelijkheden van advanced analytics en sociaal ondernemerschap volop in de aandacht. Interesse gewekt? Discussieer mee via #64DBD
Lees meer

Kom alles te weten over big data!

Wanneer is data ‘big’?

De komende 64 dagen staan voor ons in het teken van Big Data. Op verschillende manieren gaan we de mogelijkheden van big data uitlichten, in de diepte of met een knipoog. Volg onze 64 days of big data via #64DBD.
Lees meer

Anurag-stickyplaatje

‘Building Big Data Solutions when you are not Google or Facebook’

Het aggregeren, combineren en verwerken van grote hoeveelheden data ligt tegenwoordig voor elke organisatie binnen handbereik en leveranciers beloven gouden bergen. Maar welke problemen lost big data nou eigenlijk écht op? Gastblogger Anurag Shrivastava schreef er een boeiend blog over.
Lees meer

272469_l_srgb_s_gl

Waarom telco’s zich weer op de kern moeten richten

Voor grote telecombedrijven is het lastig concurreren met de flexibiliteit van start-ups met razendsnel gigantisch succes zoals WhatsApp, Netflix en Spotify. Volgens Catharinus van der Hoek moeten telco’s terug naar de basis en zich concentreren op het leveren van connectivity.
Lees meer

Okinawa Churaumi Aquarium

Blijven financieel managers achter met Big Data?

Hebben financieel managers Big Data en analytics wel voldoende in het vizier? Dat zal eigenlijk wel moeten. Want de combinatie van Big Data …
Lees meer

appel-stickyplaatje

Leef gezond, koop een Apple?

De nieuwste gadget is de Apple Watch. Dit horloge biedt de gezondheidszorg compleet nieuwe mogelijkheden. Welke zorgverzekeraar wordt de eerste met een aangepaste polis voor smartwatch-gebruikers?
Lees meer

Datamanagement-stickyplaatje

Waarom datamanagement een topprioriteit moet zijn voor banken

Begin vorig jaar introduceerde de BCBS artikel 239. Hiermee introduceert het comité een 14-tal “Principles for effective risk data aggregation and risk reporting”. Daaraan voldoen is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Lees meer