Onderwerp: Cloud

20 berichten

thumbnail-artikel-hr

De impact van innovaties op HR

Het takenpakket van de HR-afdeling verandert voortdurend en ingrijpend. Wat betekenen die ontwikkelingen voor de toekomst van de HR-professional? Patrick Willer signaleert 3 ontwikkelingen.
Lees meer

Scarface-stickyplaatje

Cut the middleman

Wie efficiënt wil werken en processen wil optimaliseren, kiest voor de kortste route. Tussenpersonen zonder toegevoegde waarde maken de boel onnodig ingewikkeld.
Lees meer

Cloud-stickyplaatje

The Cloud is Happening

Een verslag van het Seeing is Believing Cloud Event waar verschillende SAP klanten en partners hun licht lieten schijnen over de vele aspecten van cloud.
Lees meer

Cirkel

De cirkel is rond

Onlangs heeft SAP de overname van Fieldglass afgerond. Cloud- en HR-expert Patrick Willer legt uit waarom dat een heel verstandige zet is.
Lees meer

Cloud SAP image

Is de cloud een evolutionaire stap?

Evolutie is het proces van verandering van leven van generatie op generatie. Is de cloud zoals we hem nu kennen een eindpunt of is het een evolutionaire stap? Patrick Willer denk het laatste.

Lees meer

Facade of skyscrapers, low angle view

Cloud computing: 3 trends in 2014

De reden voor bedrijven om naar de cloud over te stappen verandert. Lees hoe Timothy Minahan, Chief Marketing Officer, SAP Cloud de toekomst inschat.
Lees meer

accenture

Inzicht via één enkel dashboard

SAP en Accenture werken samen aan innovatieve business services op basis van SAP Hana en cloud technologie. Het eerste resultaat ligt er inmiddels. Bekijk deze video en maak kennis met MPS, een centraal marketing dashboard.

Lees meer

Guus Dorenbosch van Acorel over cloud

Wanneer stapt u over op CRM in de cloud?

Cloud heeft de toekomst. Dat stelt Guus Dorenbos in dit videoblog namens Acorel.
Lees meer

bal

Korter op de bal

Sales & Operations Planning (S&OP) is een complex spel waar sales, marketing, finance en supply chain samenkomen. Eric Tiels bespreekt in dit blog de rol die SAP speelt in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen die van het S&OP-proces een strategisch proces maken.
Lees meer

273537_l_srgb_s_gl

Heeft u een cloud mindset?

Cloud krijgt een geweldige impact op organisaties. De meeste mensen hebben dat nog maar amper door. Daarom is het tijd voor een cloud mindset, vindt Patrick Willer. Hoe staat het met uw cloud mindset?

Lees meer

273910_l_srgb_s_gl

Loopt de weg naar big data via de cloud?

Bedrijven die aan de slag willen met Big Data, kiezen vaak voor forse investeringen in hardware voor dataopslag. Zouden zij niet beter af zijn met de keuze voor een coud-infrastructuur?
Lees meer

Blond woman in gray blazer using cell phone

Omnicommerce: de toekomst van on- én offline winkelen

Klanten verwachten een simpele webwinkel die online shoppen minstens zo eenvoudig en liefst net zo leuk maakt als in een fysieke winkel. Slimme verkopers zorgen er daarom voor dat koopervaringen soepel in elkaar overlopen.
Lees meer