Onderwerp: Cloud

45 berichten

social collaboration

Wie is er binnen een bedrijf verantwoordelijk voor social collaboration?

Eigenlijk iedereen. Maar wie neemt de leiding? Wie laat het enthousiasme ontvlammen? Wie legt een sociaal en technisch fundament? Naar mijn mening is …
Lees meer

Online-sales-stickyplaatje

Dicht het gat tussen Sales en Marketing

Uw klanten hebben geen behoefte meer aan contact met verkopers. Ze verdiepen zich steeds vaker eerst uitgebreid online en plaatsen vervolgens hun bestelling. Dat betekent nogal wat voor de samenwerking tussen de afdelingen sales en marketing, denkt Taco Schallenberg.
Lees meer

273909_l_srgb_s_gl

Cloud People in Cloud Companies

Wat is de impact van cloud op de bedrijfsvoering van organisaties? Een begin van een antwoord op die toch best wel complexe vraag, werd op donderdag 15 januari gegeven tijdens het Finance track van Cloud in Business: Seeing is Believing. Pino Spadaro doet verslag.
Lees meer

thumbnail-artikel-hr

HR & Cloud: het startpunt voor innovatie

CEVA, PVH en Perfetti Van Melle brengen hun HR-processen naar de cloud. Momenteel zitten zij middenin deze transitie. Op 15 januari 2015 deelden de drie organisaties hun ervaringen tijdens het HR-track van Cloud in Business: Seeing is Believing. Lees alles over hun keuze voor de cloud, het managen van tijdlijnen en de verandering binnen hun bedrijf.
Lees meer

Hispanic businessman text messaging on cell phone outdoors

De impact van innovaties: verkoper 2.0

Verkopers zijn van cruciaal belang voor elke organisatie. Ze zijn de linking pin in netwerken die omzet genereren. Elke dag komen er meer …
Lees meer

Business people working in office

HR Cloud: geen wondermiddel, wél een waardevol hulpmiddel

Logistieke reus CEVA brengt al haar HR-processen naar de Cloud. Het is een meerjarenproject van giga-formaat; 35 landen en 44.000 medewerkers wereldwijd gaan over op één systeem. Tilburgs bedrijf Indicia is de implementatiepartner. Frans Dagelet, managing director van Indicia Talent & Performance, vertelt over de uitdagingen, de mogelijkheden en de werkwijze.
Lees meer

Cloud - FoodAgro

De weg van grond tot mond loopt steeds vaker door de wolken

Cloud is in opkomst, ook in de agrofoodsector. Maar wat behelst dat begrip nou precies? En waarom is cloud ook voor voedselproducerende bedrijven een interessante oplossing? Cloudspecialist Hein Kivits legt het graag uit.
Lees meer

273909_l_srgb_s_gl

Ontwikkelingswerk in de cloud

De Nederlandse ontwikkelingsorganisatie SNV verhuist al zijn processen naar de cloud. Cloud-expert Richard Nagel ondersteunde SNV bij die overgang. Dit project was voor Richard opnieuw een bevestiging dat cloudtrajecten geen IT-projecten meer zijn.
Lees meer

Pretty, female, industrial designer working in office.

Leven en werken in de cloud

De relatie tussen mens en technologie is nog nooit zo hecht en intiem geweest. Technologie zit letterlijk op onze huid en soms zelfs eronder. Geleidelijk ontwikkelen we ons allemaal tot Cloud People, stelt trendwatcher en gastblogger Sander Duivestein.
Lees meer

banking-stickyplaatje

Zeven belangrijke thema’s voor banken in 2015

Wat worden de hot items in 2015? Een kleine greep uit de thema’s die het komende jaar de agenda van veel banken zullen bepalen. Vult u het lijstje aan?
Lees meer

Berlo-stickyplaatje

Business ByDesign Thinking

Designbureau VanBerlo maakt binnenkort de overstap naar de cloud. Financieel directeur Pascal Snelders bespreekt in zijn gastblog de voordelen die hij verwacht te boeken met SAP Business ByDesign. De techniek is er klaar voor. Nu de mensen nog.
Lees meer

273909_l_srgb_s_gl

Meer dan de som der delen

De spannendste IT-ontwikkelingen vinden voltrekken zich op de plekken waar technologieën zoals Big Data, Cloud, Analytics, In-Memory Computing en Mobility elkaar raken, overlappen en versterken.
Lees meer