Onderwerp: Cloud

31 berichten

FSN-stickyplaatje

Een financieel netwerk met het gemak en de transparantie van een middeleeuws marktplein

Verschillende banken werken nauw samen met SAP aan een gezamenlijk Financial Services Network (FSN). Lees waarom Stephan van Weeren verwacht dat dit FSN snel zal uitgroeien tot hét platform voor banken en financiële dienstverleners.
Lees meer

Licht-stickyplaatje

Waarom de burgemeester van Eindhoven zich vergist

Onlangs stelde Rob van Gijzel, burgemeester van Eindhoven, dat alle software verouderd is op het moment van ingebruikname. Twee jaar geleden zou hij een punt gehad hebben. Tegenwoordig heeft hij ongelijk, vindt Lucas Remmers.
Lees meer

cloud-stickyplaatje

Impact van innovations voor IT-partnerships

Grote IT-organisatie als SAP hebben een groot partner ecosysteem. De evolutie naar cloud biedt interessante kansen voor partners, maar het vergt wel een mindshift.
Lees meer

Cloud SAP image

Investeer in de cloud, bankier

Cloud computing is allang niet meer alleen voordelig voor flexibele startups en innovatieve technologiebedrijven. Steeds meer branches en industrieën maken de overstap naar de cloud, zo ook de financiële sector.
Lees meer

Alfred Blokland_Senior Financial Controller_Achmea

De CFO is van strategisch belang

Voor organisaties wordt informatievoorziening door Finance belangrijker dan ooit. Aan de ene kant helpt Finance de organisatie om beter te sturen op basis …
Lees meer

Werknemer lopen brocure door

Resellers kunnen online SAP HANA-applicaties beproeven

Resellers kunnen tegenwoordig online bekijken welke applicaties beschikbaar zijn voor het SAP HANA-platform. En ze kunnen zelf toepassingen toevoegen. “Wij hebben een marktplaats …
Lees meer

bold

Waarom heet een comfort zone een comfort zone?

Comfort zone. Dat woord klinkt als een plek waar je graag wil zijn. Maar is het dat ook? Patrick Willer bespreekt waarom hij vindt dat het leven spannender is buiten de comfort zone.
Lees meer

cloud-stickyplaatje

Cloud als de facilitator voor groei en ontwikkeling

De cloud kan u helpen om te focussen op zaken waar u écht goed in bent. Mark Raben legt uit hoe dat zit.
Lees meer

cloudtravel2

Sprookjes bestaan niet. Of toch wel?

Het proces van bonnetje naar daadwerkelijke declaratie kan stroperig verlopen. Denk aan gedoe met formulieren, bonnetjes die kwijtraken en medewerkers die ongeduldig wachten op hun geld. Ruud Willemsen weet wat te doen als uw organisatie door de papieren en bonnetjes het (sprookjes)bos niet meer ziet.
Lees meer

273909_l_srgb_s_gl

Is Marketing Different in the Cloud?

Heeft de opkomst van cloud het marketingvak veranderd? Ja, zegt Mark van Heijningen, Marketing Director bij SAP Nederland. Cloud heeft de moderne marketeer een heel nieuw palet mogelijkheden gegeven om beter, sneller en directer met de doelgroep te interacteren.
Lees meer

thumbnail-artikel-hr

De impact van innovaties op HR

Het takenpakket van de HR-afdeling verandert voortdurend en ingrijpend. Wat betekenen die ontwikkelingen voor de toekomst van de HR-professional? Patrick Willer signaleert 3 ontwikkelingen.
Lees meer

cloudbanking-stickyplaatje

Wat cloud betekent voor retail banken

Cloudtechnologie verandert de manier waarop banken IT inzetten en sourcen. Het verandert bovendien de rol die IT speelt binnen een organisatie.
Lees meer