Onderwerp: Cloud

36 berichten

273909_l_srgb_s_gl

Meer dan de som der delen

De spannendste IT-ontwikkelingen vinden voltrekken zich op de plekken waar technologieën zoals Big Data, Cloud, Analytics, In-Memory Computing en Mobility elkaar raken, overlappen en versterken.
Lees meer

De Vijf P's - So You Think You Can Innovate

So You Think You Can Innovate?

Kent u de marketingmix nog? De vijf categorieën – de P’s – zijn rotsvast. Hetgeen waar ze voor staan verandert echter continu en radicaal. Cloud, stelt Patrick Willer, zet de marketingmix helemaal op zijn kop.
Lees meer

USA, New York state, New York city, vehicle lights

Van “Alles op HANA” naar “Alles bij elkaar op HANA”

Van “Alles op HANA” naar “Alles bij elkaar op HANA”. In dit blog bespreekt Niels van Noort de nieuwe functionaliteiten van SAP HANA SPS 09.

Lees meer

cloudbanking-stickyplaatje

Wat cloud betekent voor retail banken

Cloudtechnologie verandert de manier waarop banken IT inzetten en sourcen. Het verandert bovendien de rol die IT speelt binnen een organisatie.
Lees meer

FSN-stickyplaatje

Een financieel netwerk met het gemak en de transparantie van een middeleeuws marktplein

Verschillende banken werken nauw samen met SAP aan een gezamenlijk Financial Services Network (FSN). Lees waarom Stephan van Weeren verwacht dat dit FSN snel zal uitgroeien tot hét platform voor banken en financiële dienstverleners.
Lees meer

Licht-stickyplaatje

Waarom de burgemeester van Eindhoven zich vergist

Onlangs stelde Rob van Gijzel, burgemeester van Eindhoven, dat alle software verouderd is op het moment van ingebruikname. Twee jaar geleden zou hij een punt gehad hebben. Tegenwoordig heeft hij ongelijk, vindt Lucas Remmers.
Lees meer

cloud-stickyplaatje

Impact van innovations voor IT-partnerships

Grote IT-organisatie als SAP hebben een groot partner ecosysteem. De evolutie naar cloud biedt interessante kansen voor partners, maar het vergt wel een mindshift.
Lees meer

Cloud SAP image

Investeer in de cloud, bankier

Cloud computing is allang niet meer alleen voordelig voor flexibele startups en innovatieve technologiebedrijven. Steeds meer branches en industrieën maken de overstap naar de cloud, zo ook de financiële sector.
Lees meer

Alfred Blokland_Senior Financial Controller_Achmea

De CFO is van strategisch belang

Voor organisaties wordt informatievoorziening door Finance belangrijker dan ooit. Aan de ene kant helpt Finance de organisatie om beter te sturen op basis …
Lees meer

Werknemer lopen brocure door

Resellers kunnen online SAP HANA-applicaties beproeven

Resellers kunnen tegenwoordig online bekijken welke applicaties beschikbaar zijn voor het SAP HANA-platform. En ze kunnen zelf toepassingen toevoegen. “Wij hebben een marktplaats …
Lees meer

banking-stickyplaatje

Zeven belangrijke thema’s voor banken in 2015

Wat worden de hot items in 2015? Een kleine greep uit de thema’s die het komende jaar de agenda van veel banken zullen bepalen. Vult u het lijstje aan?
Lees meer

Berlo-stickyplaatje

Business ByDesign Thinking

Designbureau VanBerlo maakt binnenkort de overstap naar de cloud. Financieel directeur Pascal Snelders bespreekt in zijn gastblog de voordelen die hij verwacht te boeken met SAP Business ByDesign. De techniek is er klaar voor. Nu de mensen nog.
Lees meer