Onderwerp: Cloud

41 berichten

Hispanic businessman text messaging on cell phone outdoors

De impact van innovaties: verkoper 2.0

Verkopers zijn van cruciaal belang voor elke organisatie. Ze zijn de linking pin in netwerken die omzet genereren. Elke dag komen er meer …
Lees meer

Business people working in office

HR Cloud: geen wondermiddel, wél een waardevol hulpmiddel

Logistieke reus CEVA brengt al haar HR-processen naar de Cloud. Het is een meerjarenproject van giga-formaat; 35 landen en 44.000 medewerkers wereldwijd gaan over op één systeem. Tilburgs bedrijf Indicia is de implementatiepartner. Frans Dagelet, managing director van Indicia Talent & Performance, vertelt over de uitdagingen, de mogelijkheden en de werkwijze.
Lees meer

Cloud - FoodAgro

De weg van grond tot mond loopt steeds vaker door de wolken

Cloud is in opkomst, ook in de agrofoodsector. Maar wat behelst dat begrip nou precies? En waarom is cloud ook voor voedselproducerende bedrijven een interessante oplossing? Cloudspecialist Hein Kivits legt het graag uit.
Lees meer

273909_l_srgb_s_gl

Ontwikkelingswerk in de cloud

De Nederlandse ontwikkelingsorganisatie SNV verhuist al zijn processen naar de cloud. Cloud-expert Richard Nagel ondersteunde SNV bij die overgang. Dit project was voor Richard opnieuw een bevestiging dat cloudtrajecten geen IT-projecten meer zijn.
Lees meer

Pretty, female, industrial designer working in office.

Leven en werken in de cloud

De relatie tussen mens en technologie is nog nooit zo hecht en intiem geweest. Technologie zit letterlijk op onze huid en soms zelfs eronder. Geleidelijk ontwikkelen we ons allemaal tot Cloud People, stelt trendwatcher en gastblogger Sander Duivestein.
Lees meer

banking-stickyplaatje

Zeven belangrijke thema’s voor banken in 2015

Wat worden de hot items in 2015? Een kleine greep uit de thema’s die het komende jaar de agenda van veel banken zullen bepalen. Vult u het lijstje aan?
Lees meer

Berlo-stickyplaatje

Business ByDesign Thinking

Designbureau VanBerlo maakt binnenkort de overstap naar de cloud. Financieel directeur Pascal Snelders bespreekt in zijn gastblog de voordelen die hij verwacht te boeken met SAP Business ByDesign. De techniek is er klaar voor. Nu de mensen nog.
Lees meer

273909_l_srgb_s_gl

Meer dan de som der delen

De spannendste IT-ontwikkelingen vinden voltrekken zich op de plekken waar technologieën zoals Big Data, Cloud, Analytics, In-Memory Computing en Mobility elkaar raken, overlappen en versterken.
Lees meer

De Vijf P's - So You Think You Can Innovate

So You Think You Can Innovate?

Kent u de marketingmix nog? De vijf categorieën – de P’s – zijn rotsvast. Hetgeen waar ze voor staan verandert echter continu en radicaal. Cloud, stelt Patrick Willer, zet de marketingmix helemaal op zijn kop.
Lees meer

USA, New York state, New York city, vehicle lights

Van “Alles op HANA” naar “Alles bij elkaar op HANA”

Van “Alles op HANA” naar “Alles bij elkaar op HANA”. In dit blog bespreekt Niels van Noort de nieuwe functionaliteiten van SAP HANA SPS 09.

Lees meer

cloudbanking-stickyplaatje

Wat cloud betekent voor retail banken

Cloudtechnologie verandert de manier waarop banken IT inzetten en sourcen. Het verandert bovendien de rol die IT speelt binnen een organisatie.
Lees meer

FSN-stickyplaatje

Een financieel netwerk met het gemak en de transparantie van een middeleeuws marktplein

Verschillende banken werken nauw samen met SAP aan een gezamenlijk Financial Services Network (FSN). Lees waarom Stephan van Weeren verwacht dat dit FSN snel zal uitgroeien tot hét platform voor banken en financiële dienstverleners.
Lees meer