Onderwerp: Cloud

26 berichten

Alfred Blokland_Senior Financial Controller_Achmea

De CFO is van strategisch belang

Voor organisaties wordt informatievoorziening door Finance belangrijker dan ooit. Aan de ene kant helpt Finance de organisatie om beter te sturen op basis …
Lees meer

Werknemer lopen brocure door

Resellers kunnen online SAP HANA-applicaties beproeven

Resellers kunnen tegenwoordig online bekijken welke applicaties beschikbaar zijn voor het SAP HANA-platform. En ze kunnen zelf toepassingen toevoegen. “Wij hebben een marktplaats …
Lees meer

bold

Waarom heet een comfort zone een comfort zone?

Comfort zone. Dat woord klinkt als een plek waar je graag wil zijn. Maar is het dat ook? Patrick Willer bespreekt waarom hij vindt dat het leven spannender is buiten de comfort zone.
Lees meer

cloud-stickyplaatje

Cloud als de facilitator voor groei en ontwikkeling

De cloud kan u helpen om te focussen op zaken waar u écht goed in bent. Mark Raben legt uit hoe dat zit.
Lees meer

cloudtravel2

Sprookjes bestaan niet. Of toch wel?

Het proces van bonnetje naar daadwerkelijke declaratie kan stroperig verlopen. Denk aan gedoe met formulieren, bonnetjes die kwijtraken en medewerkers die ongeduldig wachten op hun geld. Ruud Willemsen weet wat te doen als uw organisatie door de papieren en bonnetjes het (sprookjes)bos niet meer ziet.
Lees meer

273909_l_srgb_s_gl

Is Marketing Different in the Cloud?

Heeft de opkomst van cloud het marketingvak veranderd? Ja, zegt Mark van Heijningen, Marketing Director bij SAP Nederland. Cloud heeft de moderne marketeer een heel nieuw palet mogelijkheden gegeven om beter, sneller en directer met de doelgroep te interacteren.
Lees meer

thumbnail-artikel-hr

De impact van innovaties op HR

Het takenpakket van de HR-afdeling verandert voortdurend en ingrijpend. Wat betekenen die ontwikkelingen voor de toekomst van de HR-professional? Patrick Willer signaleert 3 ontwikkelingen.
Lees meer

Scarface-stickyplaatje

Cut the middleman

Wie efficiënt wil werken en processen wil optimaliseren, kiest voor de kortste route. Tussenpersonen zonder toegevoegde waarde maken de boel onnodig ingewikkeld.
Lees meer

Cloud-stickyplaatje

The Cloud is Happening

Een verslag van het Seeing is Believing Cloud Event waar verschillende SAP klanten en partners hun licht lieten schijnen over de vele aspecten van cloud.
Lees meer

Cirkel

De cirkel is rond

Onlangs heeft SAP de overname van Fieldglass afgerond. Cloud- en HR-expert Patrick Willer legt uit waarom dat een heel verstandige zet is.
Lees meer

Cloud SAP image

Is de cloud een evolutionaire stap?

Evolutie is het proces van verandering van leven van generatie op generatie. Is de cloud zoals we hem nu kennen een eindpunt of is het een evolutionaire stap? Patrick Willer denk het laatste.

Lees meer

Facade of skyscrapers, low angle view

Cloud computing: 3 trends in 2014

De reden voor bedrijven om naar de cloud over te stappen verandert. Lees hoe Timothy Minahan, Chief Marketing Officer, SAP Cloud de toekomst inschat.
Lees meer